Απολυμάνσεις Υμηττός

Απολυμάνσεις Υμηττός – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Υμηττόυ .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Τρίπολη απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Υμηττός

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Απολύμανση είναι η εξάλειψη ή μείωση τουλάχιστον 1.000-10.000 φορές του αριθμού των παθογόνων και δυνητικά παθογόνων μικροοργανισμών. Η απολύμανση διαφέρει από την αποστείρωση. Η απολύμανση μπορεί να επιτευχθεί μέσω της εφαρμογής θερμότητας, φωτός (ακτινοβολίας),  οξέων και αλκαλίων, , και χημικών ουσιών ενεργής επιφάνειας
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Αναλαμβάνουμε εργασίες απολύμανσης μυοκτονίας και απεντόμωσης σε κάθε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο , οικιακό ή επαγγελματικό. Στοχεύουμε ώστε να σας απαλλάξουμε ριζικά και αποτελεσματικά από την παρουσία των ζωικών παρασίτων. Οι κατσαρίδες και τα τρωκτικά που αποτελούν αιώνιο πρόβλημα διότι απειλούν την υγεία μας με την εισβολή τους στο περιβάλλον μας. Όλες οι εργασίες γίνονται υπό την επίβλεψη γεωπόνου επιστήμονα ο οποίος επιλέγει τα κατάλληλα βιοκτώνα υγειονομικής σημασίας με σκοπό την κάλυψη των αναγκών ,όσο απαιτητικών και αν είναι ,κάθε χώρου.
Υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις τόσο για το γεγονός ότι οι κατσαρίδες συντελούν στη μετάδοση λοιμωδών νοσημάτων, όσο και για την πρόκληση αλλεργικών αντιδράσεων. Έχουν εντοπιστεί πάνω τους περίπου 40 είδη βακτηρίων παθογόνων για τον άνθρωπο και έχουν απομονωθεί 45 είδη μη παθογόνων βακτηρίων. Τα νοσήματα, τα οποία προκαλούνται από παθογόνα μικρόβια που βρίσκονται φυσικά στις κατσαρίδες είναι: βουβωνική πανώλη, δυσεντερία, διάρροια , ουρολοίμωξη, απόστημα ,τροφική δηλητηρίαση κ.α. Αποτελούν δημόσιο υγειονομικό κίνδυνο για αυτό και κρίνεται επιτακτική η ανάγκη καταπολέμησης τους. ειδικοί απολυμαντές αναλαμβάνουν να ψεκάσουν το χώρο σας με ισχυρά κατσαριδοκτώνα περιμετρικά και να κάνουν χρήση ειδικών δολωμάτων σε μορφή gel ιδιαίτερα ελκυστικά για αυτές.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη