Απολυμάνσεις Σούρμενα

Απολυμάνσεις Σούρμενα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Σούρμενων.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Σκαραμαγκάς απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Σούρμενα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον όρο απολύμανση εννοούμε την στοχευόμενη μείωση των παθογόνων μικροβίων με τη χρήση χημικών ουσιών. Μια χημική ουσία ονομάζεται απολυμαντικό μέσο μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μέσου ελαττώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες. Τα απολυμαντικά μέσα πρέπει να έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Ειδικευόμαστε στις απολυμάνσεις, τις μυοκτονίες και τις απεντομώσεις στοχεύοντας στη ριζική απαλλαγή σας από κάθε είδους ζωικό παράσιτο. Θεωρούμε πως πρέπει να συμβαδίζουμε με την ραγδαία πρόοδο στον τομέα της επιστήμης και της βιομηχανίας του χώρου μας. Ο γεωπόνος της εταιρίας μας έχει πλούσιο επιστημονικό υπόβαθρο και γνωρίζει πολύ καλά όλα τα παράσιτα που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Συνεργάζεται άψογα με τους τεχνικούς και όλοι μαζί δομούν το πρόγραμμα απεντόμωσης που ταιριάζει στο χώρο σας προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Χρησιμοποιούμε βιοκτώνα και απολυμαντικά μέσα νέας γενιάς τα οποία είναι άοσμα, δεν λεκιάζουν, δεν ερεθίζουν και είναι εντελώς ασφαλή για την υγεία σας. Έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΕΟΦ ενώ σέβονται το περιβάλλον και δεν το ρυπαίνουν. 
Οι κοριοί ανήκουν στην οικογένεια Cimicidae και στην τάξη των Ημίπτερων. Είναι κυρίως παρασιτικά έντομα και το είδος που αποτελεί κίνδυνο για τον άνθρωπο είναι ο κοριός του Κρεβατιού. Η πεπλατυσμένη τους μορφή τους δίνει τη δυνατότητα να κινούνται με ευκολία πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Βρίσκουν καταφύγιο τις πρωινές ώρες σε σκοτεινά σημεία και σχισμές μέσα στο χώρο ενώ το βράδυ απομυζούν αίμα από τον άνθρωπο χωρίς να γίνονται πάντα αντιληπτοί. Αν δείτε στα σεντόνια σας μαύρες ή κόκκινες κηλίδες, είναι κατάλοιπα αιμοσφαιρίνης που δηλώνουν την παρουσία κοριών στο χώρο σας.  η καταπολέμηση τους γίνεται από ειδικά συνεργεία απολυμάνσεως τα οποία θα ψεκάσουν περιμετρικά το χώρο σας με ειδικό εντομοκτόνο για κοριούς.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη