Απολυμάνσεις Μενίδι

Απολυμάνσεις Μενίδι – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Μενιδίου.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Μελίσσια απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Μενίδι

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση αφορά στη διαδικασία καταστροφής όλων των μικροοργανισμών που προκαλούν λοιμώξεις σοβαρές για τη δημόσια υγεία με χημικές ή φυσικές μεθόδους από αντικείμενα και επιφάνειες.  Επίσης η απολύμανση είναι συνυφασμένη με την απεντόμωση και τη μυοκτονία.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην υπευθυνότητα την ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμό και σας εγγυόμαστε ότι θα σας αφήσουμε απόλυτα ικανοποιημένο. Φροντίζουμε να εναρμονιζόμαστε με τις νέες τάσεις αναβαθμίζοντας τα μηχανήματα και τα εργαλεία που διαθέτουμε ενώ εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας σε καινοτόμες τεχνικές. Ο γεωπόνος της εταιρίας, διαθέτει ένα άριστο επιστημονικό υπόβαθρο και γνωρίζει σε βάθος τις συνήθειες των παρασίτων. Είναι σε θέση να εφαρμόζει την κατάλληλη θεραπεία ξεχωριστά για το κάθε παράσιτο ενώ καθοδηγεί και συμβουλεύει την τεχνική μας ομάδα. Τα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται κατά τις εργασίες είναι απόλυτα ασφαλή για την υγεία και φιλικά προς το  περιβάλλον αφού είναι εγκεκριμένα από το κράτος.  
Οι ψύλλοι είναι μικρά έντομα παρασιτικά  που ανήκουν στην οικογένεια των Σιφωνάπτερα.  Δεν διαθέτουν φτερά ενώ τρέφονται με το αίμα των θηλαστικών και των πτηνών. Οι ψύλλοι έχουν μεγάλους ρυθμούς αναπαραγωγής καθώς τα θηλυκά μπορούν να γεννήσουν 50 αυγά την ημέρα τα οποία εντοπίζονται κυρίως στα πατώματα, σε μοκέτες κ.α.α όταν τα ζώα τιναχθούν. Επιπλέον ο άνθρωπος αποτελεί υποψήφιο θύμα τους για απομύζηση καθώς όταν ο ίδιος έρχεται σε επαφή με μολυσμένα ζώα, πηδούν πάνω του και τον τσιμπάνε κυρίως στα άκρα. Η καταπολέμηση του ψύλλου και η παρεμπόδιση της ανάπτυξης του γίνεται με υπολλειματικούς ψεκασμούς από εξειδικευμένα συνεργεία.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη