Απολυμάνσεις Μαρούσι

Απολυμάνσεις Μαρούσι – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Αμαρουσίου.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις  Μαρκόπουλου απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Μαρούσι

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τις απολυμάνσεις γίνεται καταπολέμηση των εντόμων και των τρωκτικών καθώς και των παθογόνων οργασμών με την ελεγχόμενη χρήση χημικών ουσιών και φυσικών εφαρμογών. Με αυτό τον τρόπο εξαλείφεται η μετάδοση λοιμώξεων  μέσα σε χώρους δημόσιους και ιδιωτικούς και προστατεύεται η δημόσια υγεία. Οι εργασίες απολύμανσης ποικίλλουν ακόμα ανάλογα με το είδος του χώρου, την αρχιτεκτονική και τα υλικά κατασκευής του κτηρίου, την χρήση του κλπ.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η τεχνογνωσία και η αξιοπιστία είναι δύο έννοιες που καταφέραμε να κερδίσουμε συνδυάζοντας τους πεπειραμένους τεχνικούς μας και τον σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τις πρωτοποριακές μας μεθόδους.  Το υγειονομικό τμήμα της εταιρίας απαρτίζεται από επιστήμονα γεωπόνο ο οποίος ειδικεύεται στα έντομα και καθοδηγεί την ομάδα ώστε να εφαρμόζεται η καταλληλότερη θεραπεία ανάλογα με το πρόβλημα κάθε φορά. Σε όλες τις εφαρμογές μας χρησιμοποιούνται προϊόντα νέας γενιάς και αποκλειστικά σύγχρονες μεθόδους ψεκασμού και οι φαρμακευτικές ουσίες είναι ακίνδυνες για τον άνθρωπο και φιλικές προς το περιβάλλον αφού είναι εγκεκριμένες από το κράτος. Οι απολυμάνσεις Μαρούσι βρίσκονται στο πλευρό σας έτοιμες να σας παρέχουν στήριξη σε κάθε πρόβλημα σας.
Τα μυρμήγκια μαζί με τις κατσαρίδες αποτελούν τα πιο σημαντικά παράσιτα στους εσωτερικούς χώρους. Παρότι δεν έχει καταγραφεί κάπου ότι μεταφέρουν μικρόβια και παθογόνους μικροοργανισμούς παραμένουν μεγάλη ενόχληση ιδιαίτερα όταν εντοπίζονται σε μεγάλες φωλιές σε ντουλάπια, συρτάρια, τοίχους κ.α. . για να εξαφανιστούν μια και καλή από το χώρο σας το έμπειρο προσωπικό μας εφαρμόζει απεντομώσεις με υπολειμματικούς ψεκασμούς με εντομοκτόνα υγειονομικής σημασίας ενώ τοποθετεί και μη τοξικά gel που ελκύουν τα μυρμήγκια.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη