Απολυμάνσεις Αμφιάλη

Απολυμάνσεις Αμφιάλη- Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττικη .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Αμφιάλης .
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Αλσούπολης απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Αμφιάλη

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Οι τεχνικοί μας φτάνουν στο χώρο σας μέσα σε λίγα λεπτά και αναλαμβάνουν απολυμάνσεις, απεντομωσεις και μυοκτονίες φροντίζοντας να σας απαλλάξουν από το πρόβλημα σας.  Σύμμαχος μας είναι ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας που εφοδιάζει το προσωπικό μας με αποτέλεσμα να εργάζεται αποτελεσματικά και με απόλυτο επαγγελματισμό. Μπορούμε να δεσμευτούμε  ότι τα φάρμακα μας είναι απολύτως ασφαλή για εσάς την οικογένεια σας και τα κατοικίδια σας μια και έχουν ελεγχθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Οι κατσαρίδες μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για την υγεία σας, καθώς μπορούν να προκαλέσουν  αλλεργικές αντιδράσεις και κρίση άσθματοςιδιαίτερα στα παιδιά που είναι πιο ευαίσθητα από τους ενήλικες. Ακόμα, είναι φορείς πολλών μικροοργανισμών, «κουβαλούν» δηλαδή επάνω στο σώμα τους βακτήρια που προκαλούν ασθένειες όπως η γαστρεντερίτιδα, και τα μεταφέρουν μέσα στο σπίτι σας. Συγκεκριμένα, μεταφέρουν 33 διαφορετικά είδη βακτηρίων, 6 παρασιτικά σκουλήκια, και τουλάχιστον 7 ακόμη οργανισμούς παθογόνους για τον άνθρωπο.περισσότερα…
Με τα μυρμήγκια μοιραζόμαστε συχνά το φαγητό μας και το σπίτι μας έστω και αν έρχονται μονίμως απρόσκλητα. Βρίσκουν καταφύγιο στα ντουλάπια μας, στις αποθήκες μας, σε ρωγμές στους τοίχους, στο μπάνιο μας κ.α. δημιουργώντας μεγάλες αποικίες. Παράλληλα,  μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου καθώς δεν ξέρουμε που έχει περπατήσει πριν συρθεί στα τρόφιμα και το σπίτι μας. Η εταιρία μας διαθέτει μια σειρά από πανίσχυρα εντομοκτόνα καθώς και gel  τα οποία σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη