Απολυμάνσεις Ωρωπός

Απολυμάνσεις Ωρωπός – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Ωρωπού.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Ψυχικό απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ωρωπός

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Σαν απολύμανση ορίζεται η εξάλειψη ή ο περιορισμός των βλαστικών μορφών των παθογόνων μικροοργανισμών σε αντικείμενα και επιφάνειες, χωρίς να δύναται απαραίτητα να αδρανοποιηθούν οι σπόροι των βακτηρίων. Επιτυγχάνεται με την εφαρμογή χημικών και μηχανικών προϊόντων με στόχο την προστασία του ανθρώπου  από κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η εταιρία μας ξεκίνησε της δραστηριότητες της πάνω στις απολυμαντικές εφαρμογές πριν δέκα χρόνια. Μοναδικός σκοπός της ήταν διασφάλιση της δημόσιας υγείας παρέχοντας υπηρεσίες στον τομέα της απεντόμωσης της απολύμανσης και της μυοκτονίας. Είμαστε μια από τις πρωτοπόρες επιχειρήσεις στον χώρο. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας έχουν τοποθετήσει στην κορυφή των προτιμήσεων σας. Το καταρτισμένο προσωπικό μας εργάζεται με ευθύνη ειλικρίνεια και επαγγελματισμό και είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε  παράσιτο  απειλεί την υγεία αλλά και την περιουσία σας.
Οι κατσαρίδες θεωρούνται ανεπιθύμητες από τους ιδιοκτήτες των κατοικιών και όχι αδίκως. Είναι έντομα τα οποία ανήκουν στην οικογένεια των βλαττοειδών και βρίσκουν καταφύγιο σε μέρη με υγρασία, ζεστά και σκοτεινά όπως βόθροι, φρεάτια κλπ. Λόγω τις δραστηριότητας τους σε περιοχές με υψηλή περιεκτικότητα βακτηρίων αποτελούν σημαντικούς φορείς σοβαρών ασθενειών. Επιπλέον το γεγονός ότι αποχωρίζονται τμήματα τους και αφήνουν απεκκρίσεις μπορεί να προκληθούν αναπνευστικά προβλήματα. Αν τις εντοπίσετε στο χώρο σας τότε είναι πολύ δύσκολο να τις ξεφορτωθείτε. Για να πετύχετε την ριζική καταπολέμηση τους εμπιστευτείτε την εταιρία μας όπου θα γίνουν ψεκασμοί με ειδικό εντομοκτόνο και θα τοποθετηθούν κατσαριδοκτώνα gel.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη