Απολυμάνσεις Ψυρρή

Απολυμάνσεις Ψυρρή – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Ψυρρή . 

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Χολαργός απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ψυρρή

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον όρο απολύμανση εννοούμαι την ελεγχόμενη μείωση παθογόνων μικροβίων με τη χρήση χημικών ή φυσικών μέσων. Μια ουσία ονομάζεται απολυμαντική μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες και για τους ιούς κατά 4 λογαριθμικές μονάδες και πρέπει να έχουν έγκριση από τον Ε.Ο.Φ.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Είμαστε ειδικοί σε κάθε είδους απολυμαντιών εφαρμογών και παρασιτοκτωνίας και εφαρμόζουμε ολοκληρωμένα προγράμματα καταπολέμησης και ελέγχου παρασίτων ώστε να σας παραδώσουμε το χώρο σας απολυμασμένο και έτοιμο για χρήση. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το πελατολόγιο μας συνεχώς μεγαλώνει αφού μας εμπιστεύονται όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες. Η τεχνολογική πρόοδος και η εξέλιξη των επιστημών είναι κάτι που μας ωθεί στο να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Ενημερωνόμαστε και εκπαιδευόμαστε πάνω σε καινοτόμες μεθόδους ενώ παράλληλα αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό μας για να ανταποκρίνεται άμεσα στις σύγχρονες απαιτήσεις.
Οι ψύλλοι ανήκουν στην τάξη των Σιφωνάπτερα και είναι έντομα χωρίς φτερά και με υψηλούς ρυθμούς αναπαραγωγής. Συνήθως εμφανίζονται όπου υπάρχουν κατοικίδια ζώα αφού παρασιτούν πάνω τους και τρέφονται με αίμα. Το τσίμπημα τους σε αυτά μπορεί να προκαλέσει δερματίτιδες, αλλεργίες νευρική συμπεριφορά και έντονο κνησμό. Χαρακτηριστικό του χώματος τους είναι η σκληρότητα και η ανθεκτικότητα τους που τους επιτρέπει να αντέχουν την πίεση όπως το ξύσιμο. Τα θηλυκά γεννάνε σε σημεία σκοτεινά μέσα στο σπίτι και όχι πάνω στον ξενιστή. Οι ψύλλοι μπορεί να γίνουν σοβαρό πρόβλημα αν δεν τους αντιμετωπίσετε άμεσα. Απευθυνθείτε σε ένα επαγγελματικό συνεργείο απολυμάνσεως το οποίο θα ψεκάσει περιμετρικά το χώρο με ειδικά εντομοκτόνα.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη