Απολυμάνσεις Φυλή

Απολυμάνσεις Φυλή – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Φυλής .
 
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Φούρεσι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
 
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Φυλή

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Σαν απολύμανση ορίζεται η εξάλειψη ή ο περιορισμός των βλαστικών μορφών των παθογόνων μικροοργανισμών σε αντικείμενα και επιφάνειες, χωρίς να δύναται απαραίτητα να αδρανοποιηθούν οι σπόροι των βακτηρίων . Επιτυγχάνεται με την εφαρμογή χημικών και μηχανικών προϊόντων. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται πως κανένα παράσιτο έντομο ή τρωκτικό δεν θα θέσει σε κίνδυνο την υγιεινή ενός κτιρίου.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η εταιρία μας με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της αλλά και σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις , παρέχει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών απολύμανσης μυοκτονίας και απεντόμωσης. Για την επίτευξη αυτού του στόχου , τα στελέχη της διαθέτουν μεγάλη τεχνογνωσία εξειδίκευση αλλά και πολυετή πείρα πάνω στον κλάδο μας ώστε να σας προσφέρουν εργασίες υψηλής ποιότητας. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην επιστήμη και τη βιομηχανία του χώρου μας ώστε να ενημερωνόμαστε για νέες τάσεις και προϊόντα ενώ εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας πάνω σε σύγχρονες μεθόδους. Παράλληλα αναβαθμίζουμε τον εξοπλισμό μας ώστε να είμαστε σε θέση να καταπολεμήσουμε κάθε είδους παράσιτο άμεσα.
Τα περισσότερα είδη μυρμηγκιών είναι υψηλής κοινωνικότητας και δημιουργούν μόνιμες φωλιές που ανάλογα με το είδος τους, τις φτιάχνουν στον κήπο, σε εσωτερικούς χώρους σπιτιών, σε δέντρα, κάτω από πέτρες κ.α. Οι μεγαλύτερες αποικίες αποτελούνται κυρίως από στείρα άπτερα θηλυκά που σχηματίζουν τάξεις “εργατών”, “στρατιωτών”, ή άλλες εξειδικευμένες ομάδες. Σχεδόν όλες οι αποικίες μυρμηγκιών έχουν κάποια γόνιμα αρσενικά που ονομάζονται κηφήνες και ένα ή περισσότερα γόνιμα θηλυκά ,τις βασίλισσες. Για να καταστραφεί πλήρως η φωλιά πρέπει να θανατωθούν οι βασίλισσες. Αυτό επιτυγχάνεται με τοποθέτηση ειδικών σκευασμάτων ,ιδιαίτερα ελκυστικών, σε μορφή gel το οποίο μεταφέρεται στη φωλιά και εξοντώνεται η βασίλισσα. Τέλος  πραγματοποιούνται και ψεκασμοί με εντομοκτόνο περιμετρικά στο χώρο και στα σημεία ενδιαφέροντος.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη