Απολυμάνσεις Φούρεσι

Απολυμάνσεις Φούρεσι – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Φούρεσι .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Φιξ απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Φούρεσι

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
 Απολύμανση καλείται η διαδικασία κατά την οποία επιτυγχάνεται η εξάλειψη ή η μερική καταστροφή ή η αναστολή του πολλαπλασιασμού των μικροοργανισμών. Η διαδικασία αυτή καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, ανάλογα με το επίπεδό της, που κυμαίνεται από τη σποροκτονία έως τη μείωση του αριθμού των μικροβίων. ‘Έτσι είναι σίγουρο πως οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες δεν θα ενοχλήσουν κανέναν άνθρωπο
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Πολλά είδη ζωικών παρασίτων εγκυμονούν κίνδυνους για την δημόσια υγεία. Αυτό συμβαίνει διότι είναι φορείς σημαντικών βακτηρίων και παθογόνων μικροοργανισμών και η προσβολή μπορεί να είναι ιδιαίτερα μεγάλη χωρίς να το γνωρίζεται. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο ώστε να φέρνει εις πέρας  κάθε αποστολή που θα τους ανατεθεί. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι άριστοι γνώστες όλων των παρασίτων που σχετίζονται άμεσα με τον άνθρωπο. Ο γεωπόνος με το υπόβαθρο πανεπιστημιακής κατάρτισης που διαθέτει , είναι σε διαρκή επικοινωνία με τα συνεργεία απολύμανσης ώστε να σχεδιάζουν όλοι μαζί το καταλληλότερο πρόγραμμα απολύμανσης.
Οι ψύλλοι ανήκουν στην οικογένεια των Siphonaptera και αποτελούν ξενιστές των θηλαστικών των πουλερικών των τρωκτικών ενώ τσιμπάνε και τον άνθρωπο. Είναι άπτερα έντομα και κύριο χαρακτηριστικό τους είναι το μεγάλο μέγεθος του τελευταίου ζεύγους ποδιών τους. Οι άνθρωποι τσιμπιούνται κυρίως από τον ψύλλο της γάτας και λιγότερο από τον ψύλλο του σκύλου. Το τσίμπημα τους είναι επώδυνο και ενοχλητικό και το σάλιο που εισάγουν στο τραύμα προκαλεί ερυθρότητα και έντονο κνησμό. Για να απαλλαγείτε από τους ψύλλους απευθυνθείτε σε μια εταιρία απολυμάνσεως η οποία θα ψεκάσει το χώρο σας περιμετρικά με ειδικό σκεύασμα για την εξόντωση τους.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη