Απολυμάνσεις Φιλοθέη

Απολυμάνσεις Φιλοθέη – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Φιλοθέης .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Υμηττός απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Φιλοθέη

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση αφορά στη διαδικασία καταστροφής όλων των μικροοργανισμών που προκαλούν λοιμώξεις σοβαρές για τη δημόσια υγεία με χημικές ή φυσικές μεθόδους από αντικείμενα και επιφάνειες. Επίσης η απολύμανση είναι συνυφασμένη με την απεντόμωση και τη μυοκτονία. Όλες αυτές οι εργασίες στοχεύουν στην εξόντωση κάθε ανεπιθύμητου οργανισμού γρήγορα και αποτελεσματικά.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η εταιρεία μας συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες και ειδικευμένες απολυμαντικές παρόλο που είμαστε στον χώρο μονό μια δεκαετία. Σε αυτά τα 10 χρονιά έχουμε αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία που χρειαζόμαστε ώστε να λύσουμε κάθε πρόβλημα που θα σας προκύψει από τις κατσαρίδες, τα μυρμήγκια, τα τρωκτικά κλπ. Απόδειξη για όλα αυτά αποτελεί η συνεχής διεύρυνση του πελατολογίου μας. Κάθε χρόνο παρακολουθούμε και εναρμονιζόμαστε με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο μας μιας και εξοπλίζουμε τα οχήματα και το προσωπικό μας με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας.
Από τα θηλαστικά, τα τρωκτικά αποτελούν τις σημαντικότερες κατηγορίες παρασίτων. Πέρα από την ενοχλητική παρουσία τους , προκαλούν πολλές καταστροφές σε περιουσίες ενώ επιπλέον αποτελούν κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Τα περιττώματα τα ούρα και οι τρίχες τους φέρουν σοβαρά παθογόνα μικρόβια. Οφείλουμε να αναφέρουμε πως είναι φορείς αλλεργιογόνων παραγόντων και εκτοπαρασίτων όπως ψύλλοι, κοριοί ακάρεα κλπ. Έχουν κακή όραση όμως οι υπόλοιπες αισθήσεις τους είναι υπεραναπτυγμένες. Για την αντιμετώπιση τους συνίσταται τοποθέτηση ειδικών δωλοματικών παγίδων στα κρίσιμα σημεία και κατόπιν απολύμανση του χώρου.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη