Απολυμάνσεις Ταύρος

Απολυμάνσεις Ταύρος – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Ταύρου .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Ταμπούρια απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ταύρος

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
 Απολύμανση είναι η μερική καταστροφή μικροβίων και αναστολή πολλαπλασιασμού τους, ενώ οι σπόροι επηρεάζονται λιγότερο . Ο όρος αναφέρεται σε άψυχα αντικείμενα. Στην απολύμανση χρησιμοποιούνται χημικά μέσα, τα οποία καλούνται απολυμαντικά. Με την χρήση των απολυμαντικών μπορούμε και εξοντώνουμε κάθε ανεπιθύμητο οργανισμό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο άνθρωπος θα είναι προστατευμένος από κάθε εισβολή ζωυφίων
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Εδώ και 10 χρόνια είμαστε πρώτοι στις προτιμήσεις σας στο χώρο των υγειονομικών εφαρμογών. Δεδομένου ότι ενδέχεται ο κίνδυνος επίσκεψης απρόσκλητων παρασίτων στο χώρο σας όπως οι κατσαρίδες, τα μυρμήγκια, τα τρωκτικά κ.α. διενεργούμε απολυμάνσεις ,μυοκτονίες και απεντομώσεις δίνοντας σας εγγυημένες λύσεις. Το άρτια εξειδικευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό που διαθέτουμε συνεργάζονται στενά σχεδιάζοντας το πρόγραμμα καταπολέμησης και ελέγχου παρασίτων κατάλληλα διαμορφωμένο στις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας. Εναρμονιζόμαστε με τις καινούριες συνθήκες και εκσυγχρονίζουμε τα υλικοτεχνικά μέσα με τα οποία δουλεύουμε με αποτέλεσμα να είμαστε ακόμα πιο αποδοτικοί.  
Μεταξύ των τρωκτικών και του ανθρώπου έχει αναπτυχθεί πολύ στενή σχέση, η οποία χρονολογείται από πολλών αιώνων. Χρησιμοποιούν πολύ την αίσθηση της αφής κατά τις μετακινήσεις τους και προτιμούν να τρέχουν κατά μήκος κατακόρυφων επιφανειών, π.χ. κατά μήκος διαχωριστικών τοιχωμάτων. Δεν έχουν αναπτυγμένη όραση και διαθέτουν εξαιρετικά αναπτυγμένη όσφρηση ενώ δεν απωθούνται από ανθρώπινες οσμές. Τα τρωκτικά είναι δυνατόν να μεταδώσουν σοβαρά λοιμώδη νοσήματα, όπως πανώλη, τυφοειδή πυρετό, λεπτοσπείρωση, σαλμονέλλωση. Τα τρωκτικά καταναλώνουν, μολύνουν ή καταστρέφουν ετησίως τεράστιες ποσότητες τροφίμων ενώ ροκανίζοντας προκαλούν υλικές και οικονομικές καταστροφές. Ένα πρόγραμμα μυοκτονίας περιλαμβάνει τοποθέτηση δωλοματικών σταθμών και παγίδων και ψεκασμός με τρωκτικοκτώνο.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη