Απολυμάνσεις Σχιστό

Απολυμάνσεις Σχιστό – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Σχιστού .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Συγγρού απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Σχιστό

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον όρο απολύμανση εννοούμε την ελεγχόμενη μείωση παθογόνων μικροβίων με τη χρήση χημικών ή φυσικών μέσων. Μια ουσία ονομάζεται απολυμαντική μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες και για τους ιούς κατά 4 λογαριθμικές μονάδες και πρέπει να έχουν έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. Έτσι είναι σίγουρη η εξόντωση κάθε ανεπιθύμητου οργανισμού που θέτει σε κίνδυνο την υγεία του ανθρώπου
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η αγάπη μας για την δουλειά μας και ο απόλυτος σεβασμός μας στον πελάτη , μας έχει κάνει να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε μια εταιρία η οποία βασίζεται  στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η ευθύνη και η αξιοπιστία αποτελούν καθήκον για το ανθρώπινο δυναμικό μας το οποίο είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει εις πέρας όποια αποστολή ου ανατεθεί. Αναγνωρίζουμε τον ανταγωνισμό στο χώρο μας για αυτό και φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις της αγοράς και της βιομηχανίας του κλάδου μας.  Έτσι λοιπόν διαθέτουμε πρωτοποριακές λύσεις συνδυασμένες με καινοτόμες τεχνικές ώστε να εξυγιάνουμε το χώρο σας από τα ζωικά παράσιτα. 
Τα μυρμήγκια μπορούν να εισέλθουν σπίτι σας ακόμα και από τις πιο μικρές ρωγμές αναζητώντας τροφή σε περιοχές όπως τα ντουλάπια της κουζίνας ή την αποθήκη. Αφήνουν ένα αόρατο χημικό μονοπάτι στο οποίο αφήνουν φερομόνες. Οι φερομόνες βοηθούν τα μυρμήγκια να το ακολουθήσουν για τη μεταφορά της τροφής στη φωλιά. Επίσης, φτιάχνουν φωλιές οπουδήποτε μέσα ή έξω από το σπίτι σας αλλά και στον κήπο. Στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητη επαγγελματική επέμβαση για να καταπολεμηθεί το πρόβλημα . Ο ειδικός θα ψεκάσει περιμετρικά το χώρο και τα σημεία ενδιαφέροντος ενώ θα τοποθετήσει gel ιδιαίτερα ελκυστικό για αυτά.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη