Απολυμάνσεις Σταμάτα

Απολυμάνσεις Σταμάτα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Σταμάτας .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Σπέτσες απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Σταμάτα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Σαν απολύμανση ορίζεται η εξάλειψη ή ο περιορισμός των βλαστικών μορφών των παθογόνων μικροοργανισμών σε αντικείμενα και επιφάνειες, χωρίς να δύναται απαραίτητα να αδρανοποιηθούν οι σπόροι των βακτηρίων . επιτυγχάνεται με την εφαρμογή χημικών και μηχανικών προϊόντων. Επίσης η απολύμανση είναι συνυφασμένη με την απεντόμωση και τη μυοκτονία. Όλες αυτές οι εργασίες έχουν σαν στόχο την προστασία του ανθρώπου από κάθε παράσιτο έντομο και τρωκτικό

Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
 Η εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο των απολυμαντικών εφαρμογών εδώ και μια δεκαετία σημειώνοντας αλματώδη ανάπτυξη. Διενεργούμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες με σκοπό να απαλλάξουμε εσάς και το χώρο σας από την ενοχλητική παρουσία των ζωικών παρασίτων που πέρα από υλικές καταστροφές αποτελούν κίνδυνο για την υγεία του ανθρώπου. Λειτουργούμε με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα απέναντι στο καταναλωτικό κοινό για αυτό και χρόνο με το χρόνο μας εμπιστεύονται ακόμα περισσότεροι. Κύριο μέλημα μας είναι το να εξελισσόμαστε διαρκώς με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Για αυτό λοιπόν ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις εξελίξεις στην τεχνολογία και την επιστήμη του χώρου μας ώστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εργασία.
Οι κατσαρίδες αποτελούν φόβο και τρόμο για πολλά νοικοκυριά λόγω τις αποκρουστικής τους όψεως. Πέρα από αυτό όμως, αποτελούν έντομα υγειονομικής σημασίας καθώς είναι σημαντικοί φορείς 33 ειδών βακτηρίων και κουβαλάνε στο σώμα τους παρασιτικά σκουλήκια τα οποία μεταφέρουν όπου και αν περπατήσουν. Επιπλέον ρυπαίνουν και μολύνουν με τις απεκκρίσεις του οι οποίες προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα. Παρά την πεποίθηση ότι οι κατσαρίδες εμφανίζονται σε βρώμικους χώρους, ένα καθαρό δωμάτιο δεν αποτελεί εμπόδιο για την εμφάνιση τους. Η αντιμετώπιση τους γίνεται με τοποθέτηση ειδικών τροφοελκυστικών κατσαριδοκτώνων σε μορφή gel αλλά και με ψεκασμούς περιμετρικά με ισχυρό φάρμακο.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη