Απολυμάνσεις Σπάτα

Απολυμάνσεις Σπάτα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Σπατών.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Σπάρτη απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Σπάτα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον ορισμό “απολύμανση” οι ειδικοί κατανοούν τη στοχευόμενη μείωση των παθογόνων μικροβίων με την χρήση χημικών ουσιών. Μία χημική ουσία ονομάζεται “απολυμαντικό” μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες.  Μπορούμε επίσης να πούμε ότι “απολύμανση” είναι η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999% .
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η πολυετής πείρα που διαθέτουμε μας καθιστά ικανούς και έτοιμους να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους παράσιτο με τις πιο ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους. Η επιστημονική μας ομάδα με επικεφαλή τον γεωπόνο, καθορίζει κάθε φορά την θεραπεία που θα εφαρμοστεί ανάλογα με το είδος του παρασίτου, την έκταση της προσβολής και την ιδιομορφία του χώρου σας. Επιπλέον, όλε οι φαρμακευτικές ουσίες που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα ασφαλείς για τη δημόσια υγεία και σέβονται το περιβάλλον καθώς είναι εγκεκριμένες από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΕΟΦ.  Με ένα σας τηλεφώνημα θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε κάθε απορία σας αλλά και να σας συμβουλεύσουμε.
Τα μυρμήγκια παρόλο που δεν είναι γνωστά για φορείς μολυσματικών ασθενειών επικίνδυνες για τον άνθρωπο μπορούν να γίνουν πάρα πολύ ενοχλητικά ειδικά αν εμφανίζονται σε μεγάλους πληθυσμούς. Έχουν πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα της οργάνωσης και του καθήκοντος για αυτό και σχηματίζουν πολυάριθμες αποικίες. Δύο είναι τα είδη που σχετίζονται άμεσα με το χώρο του ανθρώπου το μαύρο μερμήγκι (μυρμήγκι του κήπου) και το Μυρμήγκι Φαραώ (μυρμήγκι της κουζίνας) . Είναι πτωματοφάγα, φυτοφάγα και αναπαράγονται πολύ γρήγορα. Για την καταπολέμηση των μυρμηγκιών εφαρμόζονται υπολειμματικοί ψεκασμοί και γίνεται χρήση μυρμιγκοκτόνου gel το οποίο μεταφέρουν στη φωλιά τους
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη