Απολυμάνσεις Σούνιο

Απολυμάνσεις Σούνιο – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Σουνίου.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Σούρμενα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Σούνιο

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον ορισμό “απολύμανση” οι ειδικοί κατανοούν τη στοχευόμενη μείωση των παθογόνων μικροβίων με την χρήση χημικών ουσιών. Μία χημική ουσία ονομάζεται “απολυμαντικό” μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες. Μπορούμε επίσης να πούμε ότι “απολύμανση” είναι η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999%.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Το καταρτισμένο προσωπικό μας εργάζεται με  ειλικρίνεια και επαγγελματισμό και είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε ζωικό παράσιτο ρυπαίνει το χώρο σας.  Επιπλέον αναβαθμίζουμε τα μηχανήματα μας ώστε να εκτελούνται όλες οι εργασίες σε μικρότερο χρονικό διάστημα ενώ η ποιότητα τους να φτάνει στα ύψη. Διαθέτουμε γεωπόνο επιστήμονα ο οποίος επιβλέπει όλα τις ενέργειες και σχεδιάζει το πρόγραμμα διαχείρισης του παρασίτου που σας ταλαιπωρεί.  Εγγυόμαστε πως η υγεία σας δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο από τα βιοκτώνα και τα απολυμαντικά μέσα καθώς όλα είναι μη τοξικά, ασφαλή και άοσμα ενώ έχουν εγκριθεί από το κράτος και τον ΕΟΦ.
Τα τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι) ζουν μέσα και γύρω από τα σπίτια, σε αγροκτήματα, και σε εμπορικές εγκαταστάσεις αλλά και σε υπόγειους υγρούς χώρους. Μπορούν να τραφούν με διάφορα είδη υλικών ενώ δεν διστάζουν να δοκιμάσουν για τροφή διάφορα αντικείμενα τα οποία βρίσκονται στο περιβάλλον τους. Έτσι λοιπόν είναι υπεύθυνα για υλικές καταστροφές στις περιουσίες ακόμα και για εκδήλωση πυρκαγιάς και πλημμύρας. Επίσης , μολύνουν τα πάντα στο πέρασμα τους με τις τρίχες, τα ουρά και τις εκκρίσεις που αφήνουν καθιστώντας τα ιδιαίτερα επικίνδυνα για την υγεία μας.  Για να καταπολεμηθούν απαιτείται η παρουσία ειδικού συνεργείου που θα εκτελέσει μυοκτονία με τη βοήθεια δαλματικών σταθμών και ειδικών παγίδων.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη