Απολυμάνσεις Σκαραμαγκάς

Απολυμάνσεις Σκαραμαγκάς – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Σκαραμαγκά.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Σεπόλια απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Σκαραμαγκάς

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον ορισμό “απολύμανση” οι ειδικοί κατανοούν τη στοχευόμενη μείωση των παθογόνων μικροβίων με την χρήση χημικών ουσιών. Μία χημική ουσία ονομάζεται “απολυμαντικό” μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες. Μπορούμε επίσης να πούμε ότι “απολύμανση” είναι η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999% (για τους ιούς κατά 99,99%).
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Είναι καθήκον μας να επιμορφώνουμε σε συνεχή βάση το προσωπικό μας για τις νέες τάσεις  ώστε να γινόμαστε ακόμα πιο αποδοτικοί και αποτελεσματικοί σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Κύριο μέλημα μας αποτελεί η ικανοποίηση του πελάτη παρέχοντας του εργασίες υψηλής ποιότητας χωρίς να μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία σας. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το κράτος και τον ΕΟΦ διασφαλίζοντας την προστασία της δημόσιας υγείας ενώ είναι φιλικά προς το περιβάλλον.  Διενεργούμε επαναληπτικές εφαρμογές αν η προσβολή παρασίτων είναι μεγάλη ενώ χορηγείται το νόμιμο πιστοποιητικό απολυμάνσεως.
Οι κατσαρίδες είναι έντομα που δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε υγρά ,θερμά και σκοτεινά μέρη στα οποία έχουν εύκολη πρόσβαση σε τροφή. Λόγω της μορφής του σώματος τους κινούνται με ευελιξία και ταχύτητα ενώ τρυπώνουν σε σχισμές και χαραμάδες στις οποίες παραμένουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.  Την νύχτα βγαίνουν από τα κρησφύγετα τους προς αναζήτηση τροφής ενώ αν δείτε κατσαρίδα τη μέρα τότε η προσβολή είναι μεγάλη. Οφείλουμε να αναφέρουμε πως αποτελούν κίνδυνο από υγειονομική σκοπιά καθώς κουβαλάνε 33 είδη βακτηρίων και 7 παρασιτικά σκουλήκια υπεύθυνα για πολλές μολυσματικές ασθένειες.  Η καταπολέμηση τους πραγματοποιείται με ψεκασμούς εντομοκτόνου σε κρίσιμα σημεία και χρήση κατσαριδκοτόνου gel ιδιαίτερα ελκυστικό για αυτές.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη