Απολυμάνσεις Σεπόλια

Απολυμάνσεις Σεπόλια – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Σεπολίων.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Σαρωνίδα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Σεπόλια

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Απολύμανση είναι η εξάλειψη ή μείωση τουλάχιστον 1.000-10.000 φορές του αριθμού των παθογόνων και δυνητικά παθογόνων μικροοργανισμών. Η απολύμανση διαφέρει από την αποστείρωση. Η απολύμανση μπορεί να επιτευχθεί μέσω της εφαρμογής θερμότητας, φωτός (ακτινοβολίας), οξειδωτικών χημικών ουσιών, οξέων και αλκαλίων, ιόντων μετάλλων, και χημικών ουσιών ενεργής επιφάνειας.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η βάση της εταιρίας είναι οι άνθρωποι της οι οποίο με μεράκι και επαγγελματισμό φέρνουν εις πέρας κάθε αποστολή που θα τους ανατεθεί όσο απαιτητική και αν είναι καθώς είναι άρτια εκπαιδευμένοι πάντως στο αντικείμενο. Στη βέλτιστη εξυπηρέτηση συμβάλλουν και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε τα οποία βρίσκονται δίπλα σας σε λίγα λεπτά μετά το τηλεφώνημα σας. Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις στην επιστήμη και την αγορά του χώρο και φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε τα υλικοτεχνικά μέσα ώστε να ελαττώνεται ο χρόνος εργασίας και η ποιότητα να εκτοξεύεται στα ύψη. Όλα αυτά σε εξαιρετικά προσιτές τιμές δίχως έκπτωση στην αποτελεσματικότητα των εργασιών μας. Επίσης διαθέτουμε γεωπόνο ο οποίος γνωρίζει σε άριστο βαθμό  τις συνήθειες των εντόμων και των τρωκτικών ώστε ανάλογα με την περίσταση να σχεδιάζει την κατάλληλη θεραπεία με φάρμακα μη τοξικά, ακίνδυνα και οικολογικής σημασίας εγκεκριμένα από το κράτος.
Ο κύκλος ζωής τον ψύλλων περιλαμβάνει 4 στάδια αυγό, προνύμφη, νύμφη και ενήλικας.  Τρυπούν τα δέρμα των θηλαστικών και των πτηνών με σκοπό να τραφούν με το αίμα τους. Τα αυγά τους ωστόσο δεν εντοπίζονται πάνω στους ξενιστές, αλλά στο πάτωμα, σε απορρίμματα, σε χαλιά και στρωσίδια κ.α. . Συνηθισμένο φαινόμενο αποτελεί το γεγονός ένας αριθμός ψύλλων να μένει αδρανής και μόλις παρουσιαστεί στο χώρο ξενιστής να επιτεθούν για να τραφούν.  Τσιμπάνε τον άνθρωπο κυρίως στα άκρα προκαλώντας του τοπική ερυθρότητα και έντονη φαγούρα που μπορεί να οδηγήσει και σε φλεγμονή.  Εμπιστευτείτε ένα επαγγελματία για να απολυμάνει το χώρο σας και να ψεκάσει περιμετρικά με εδικό εντομοκτόνο για ψύλλους.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη