Απολυμάνσεις Σαρωνίδα

Απολυμάνσεις Σαρωνίδα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Σαρωνίδας.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Σαντορίνη απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Σαρωνίδα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση αφορά στη διαδικασία καταστροφής όλων των μικροοργανισμών που προκαλούν λοιμώξεις σοβαρές για τη δημόσια υγεία με χημικές ή φυσικές μεθόδους από αντικείμενα και επιφάνειες.  Επίσης η απολύμανση είναι συνυφασμένη με την απεντόμωση και τη μυοκτονία.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η τεχνική μας ομάδα διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις για τις συνήθειες των εντόμων και των τρωκτικών. Είναι σε θέση λοιπόν να επιλέγει  ποιο φάρμακο πρέπει να χρησιμοποιήσει ανάλογα με την περίσταση και το είδος του παρασίτου. Αν κριθεί απαραίτητο πραγματοποιούμε επαναληπτική εφαρμογή μέχρι να δώσουμε οριστική λύση στο πρόβλημα σας ενώ παραδίδουμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως , κατάλληλο για κάθε υγειονομικό έλεγχο. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα φάρμακα μας είναι απολύτως ασφαλή, μη τοξικά και άοσμα για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους . Δεν υπάρχει περίπτωση να βλάψουν την υγεία των μελών της οικογενείας σας η των κατοικίδιων σας μιας και έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ.
Τα μυρμήγκια είναι κοινωνικά έντομα και μπορούν να γίνουν πολύ ενοχλητικά κατά την είσοδό τους σε σπίτια και χώρους εργασίας. Κάθε μυρμήγκι είναι μέλος μιας πολύ οργανωμένης αποικίας , που μπορεί μερικές φορές να αποτελείται από εκατομμύρια άτομα. Παρόλο που δεν αποτελούν άμεσο κίνδυνο για την υγεία του ανθρώπου, πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση καθώς είναι άγνωστο το που έχουν περπατήσει πρώτου βρεθούν στο χώρο μας. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται το ζευγάρωμα της βασίλισσας που θα δώσει πολλούς απογόνους στη φωλιά ενώ αν πεθάνει η αποικία επιβιώνει μόνο για μικρό χρονικό διάστημα. Εκμεταλλευόμενοι αυτό το σημείο, τοποθετούμε gel τροφοελκυστικό που το μεταφέρουν στη φωλιά ώστε να θανατωθεί η βασίλισσα ενώ κάνουμε και περιμετρικούς ψεκασμούς με ειδικό εντομοκτόνο.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη