Απολυμάνσεις Ριζούπολη

Απολυμάνσεις Ριζούπολη – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή  Ριζούπολη.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή Απολυμάνσεις Ρέθυμνο απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ριζούπολη

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες  σε όλη την Αττική. Η δραστηριότητα του γραφείου ποικίλει κι εκτείνεται σε όλο το φάσμα των υγειονομικών υπηρεσιών  (απολύμανση, απεντόμωση, μυοκτονία) σημειώνοντας θεαματική εξέλιξη τα τελευταία δέκα χρόνια. Μας ενδιαφέρει να αναπτυσσόμαστε σαν επιχείρηση για αυτό και αξιοποιούμε πλήρως τις δυνατότητα που μας δίνει η τεχνολογική πρόοδος. Εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας σε καινοτόμες εφαρμογές και αναβαθμίζουμε τα μηχανήματα και τα εργαλεία μας ώστε να κάνουμε περήφανους τους πελάτες που μας επέλεξαν.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Τα τρωκτικά (ποντίκια, αρουραίοι)  αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της δημόσιας υγείας και μεταδίδουν στον άνθρωπο ασθένειες όπως η λεπτοσπείρωση και ο τύφος μέσω των κοπράνων ,των ούρων τους και των τριχών που αφήνουν, καθώς επίσης μεταφέρουν και πάρα πολλούς παθογόνους μικροοργανισμούς επικίνδυνους για τον άνθρωπο. Επίσης, μπορούν να προκαλέσουν καταστροφές σε υλικά και κτηριακές εγκαταστάσεις, στα αποθηκευμένα τρόφιμα και προϊόντα, με αποτέλεσμα αυτά να καταστρέφονται ποιοτικά αλλά και ποσοτικά. περισσότερα…
Οι κατσαρίδες υπάρχουν κυρίως σε αστικές κατοικίες, ακόμη και στις καθαρότερες και κυκλοφορούν σε όλες τις γειτονιές στις οποίες υπάρχουν υπόνομοι. Τρέφονται με τροφές φυτικής και ζωικής προέλευσης  όπως υπολείμματα τροφών, χαρτιά, ρούχα, ξύλο, οικιακά ακάραια, περιττώματα άλλα και με κατσαρίδες. Οι αλλεργιογόνες  πρωτεΐνες των κατσαριδών  βρίσκονται στο σάλιο τους, στο σώμα τους και στα κόπρανα τους.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη