Απολυμάνσεις Ραφήνα

Απολυμάνσεις Ραφήνα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Ραφήνα.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Πόρτο Ράφτη  απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ραφήνα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Οι επιχειρηματίες γνωρίζουν πολύ καλά τι δυσφήμιση προκαλεί μια κατσαρίδα, ένα ποντίκι ή μυρμήγκια στον χώρο τους. σαν εταιρία, συνδυάζουμε την τεχνογνωσία με την εκτίμηση και τον ακριβή εντοπισμό του είδους των παρασίτων που υπάρχουν στον χώρο και στη συνέχεια επιλέγουμε εφαρμογές και λύσεις εξειδικευμένες για κάθε παράσιτο. Οι άνθρωποι μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι πάνω στα προγράμματα απεντομώσεων μυοκτονιών και απολυμάνσεων και στοχεύουν στην παροχή εργασιών υψηλής ποιότητας.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Τα μυρμήγκια είναι έντομα που διακρίνονται εύκολα από τις αρθρωτές τους κεραίες και τη χαρακτηριστική δομή του σώματος τους. το μέγεθος των φωλιών τους μπορεί να είναι από μερικές δεκάδες μέχρι και εκατομμύρια μέλη. Για τη δημόσια υγεία μας απασχολούν δύο είδη το μυρμήγκι του Φαραώ και το μαύρο μυρμήγκι τα οποία εντοπίζονται σε χώρους όπου υπάρχει ανθρώπινη δραστηριότητα. περισσότερα…
Οι κατσαρίδες τρομοκρατούν τον πλανήτη εδώ και πολλά χρόνια. Εμφανίζουν εξαιρετική ανθεκτικότητα αφού αντέχουν ώρες χωρίς οξυγόνο και ενενήντα ημέρες χωρίς φαγητό. Ζουν στο έδαφος τρώγοντας οργανικά κατάλοιπα , νεκρούς οργανισμούς μέχρι και κόπρανα. Δραστηριοποιούνται κυρίως τη νύχτα άλλα μερικές φορές κυκλοφορούν και τη μέρα και τότε μάλλον η προσβολή είναι μεγάλη. Απειλούν άμεσα την υγεία του ανθρώπου αφού μεταδίδουν μολυσματικές ασθένειες όπως η δυσεντερία ,η γαστρεντερίτιδα κ.α. η οριστική καταπολέμηση τους απαιτεί  περιμετρικούς ψεκασμούς σε κρίσιμα σημεία και τοποθέτηση κατσαριδοκτώνου σε μορφή gel.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη