Απολυμάνσεις Πόρτο Ράφτη

Απολυμάνσεις Πόρτο Ράφτη – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Πόρτο Ράφτη.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Πολυδένδρι  απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Πόρτο Ράφτη

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες  σε όλη την Αθήνα.  Εδώ και μια δεκαετία, έχουμε καταφέρει να σημειώσουμε αλματώδη ανάπτυξη καθώς το πελατολόγιο μας διευρύνεται σε συνεχή βάση. Σύμμαχος στην επιτυχημένη μας πορεία αποτελεί το ανθρωπινού δυναμικό το οποίο με βήμα σταθερό και με αφοσίωση, μας χάρισε την πρωτιά στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού. Επενδύουμε στην ανάπτυξη, τη διαρκή επιμόρφωση και την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του προσωπικό μας για αυτό και το εκπαιδεύουμε διαρκώς σε νέες εφαρμογές και καινοτόμα προϊόντα.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Με τον όρο απολύμανση εννοούμαι την ελεγχόμενη μείωση παθογόνων μικροβίων με τη χρήση χημικών ή φυσικών μέσων. Μια ουσία ονμάζεται απολυμαντική μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες και για τους ιούς κατά 4 λογαριθμικές μονάδες και  πρέπει να έχουν έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. περισσότερα…
Οι κατσαρίδες ανήκουν στην οικογένεια των Blattidea και είναι έντομα μέτριου ή σχετικά μεγάλου μεγέθους. Διαθέτουν δύο μακριές κεραίες ενώ κάποια είδη έχουν και φτερά. Η δραστηριότητα τους εκδηλώνεται κυρίως τη νύχτα που επικρατεί σκοτάδι και ησυχία. Διαθέτουν πεπλατυσμένο σώμα που τους δίνει τη δυνατότητα να είναι ευέλικτες και γρήγορες. Επιπλέον είναι παμφάγες και κοπροφάγες ενώ πολλές φορές ξερνούν την τροφή τους. θεωρούνται από τα σημαντικότερα ζωικά παράσιτα  καθώς είναι φορείς σοβαρών ασθενειών ιδιαίτερα επικινδύνων για τον άνθρωπο.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη