Απολυμάνσεις Πολιτεία

Απολυμάνσεις Πολιτεία – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Πολιτεία .
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Πλάκα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Πολιτεία

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
. Η ειλικρίνεια, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός απέναντι στον  πελάτη είναι για εμάς προτεραιότητα. Διεκπεραιώνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες σε κάθε γωνιά της Αθήνας στοχεύοντας στη ριζική καταπολέμηση των ζωικών παρασίτων κάθε εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. Εφαρμόζουμε ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης παρασίτων  αφού θεωρούμε πως για να διατηρηθεί η δημόσια υγεία ,απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ισορροπία ανάμεσα στο εσωτερικό περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Με τον όρο απολύμανση εννοούμε την στοχευόμενη μείωση των παθογόνων μικροβίων με τη χρήση χημικών ουσιών. Μια χημική ουσία ονομάζεται απολυμαντικό μέσο μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μέσου ελαττώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες. Τα απολυμαντικά μέσα πρέπει να έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ.  περισσότερα…
Με τον ερχομό της θερινής περιόδου εμφανίζονται και τα κατά κόσμος αποκρουστικότερα έντομα, οι κατσαρίδες. Ανήκουν στην οικογένεια των ΒΛΑΤΤΟΕΙΔΏΝ και συνήθως συμβιώνουν με τον άνθρωπο  και ακολουθούν τις διατροφικές του συνήθειες. Δραστηριοποιούνται κυρίως κατά τις βράδυνες ώρες όπου υπάρχει ησυχία στο χώρο, ενώ αν δείτε κάποια κατσαρίδα το πρωί τότε μάλλον ηη προσβολή είναι μεγάλη και πρέπει να δράσετε άμεσα.  Πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα αφού τα θηλυκά γενάνε τη φορά 30 με 48 αυγά που η εκκόλαψη τους διαρκή ένα μήνα. Χωρίς να το καταλάβετε λοιπόν ενδέχεται να βρεθείτε συγκάτοικοι με ένα μεγάλο πληθυσμό κατσαρίδων. Από υγειονομική σκοπιά, αυτά τα έντομα εγκυμονούν σοβαρούς κίνδυνους για τη δημόσια υγεία αφού αποτελούν φορείς σοβαρών μολυσματικών ασθενειών όπως η σαλμονέλα και η γαστρεντερίτιδα.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη