Απολυμάνσεις Πλάκα

Απολυμάνσεις Πλάκα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Πλάκα .
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Πικέρμι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Πλάκα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Εδώ και μια δεκαετία που βρισκόμαστε στο χώρο των απολυμαντικών εφαρμογών ,έχουμε καταφέρει να σημειώσουμε αλματώδη ανάπτυξη καθώς το πελατολόγιο μας διευρύνεται χρόνο με το χρόνο. Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να φέρνει εις πέρας όποια αποστολή του ανατεθεί καθώς γνωρίζει εις βάθος πώς να χειριστεί κάθε παράσιτό. Αφού γίνει περιμετρικός έλεγχος του χώρου για να εντοπιστούν τα σημεία προσβολής ή οι φωλιές ,επιλέγεται το καταλληλότερο εντομοκτόνο ενώ μετά απολυμαίνεται όλο ο χώρος.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Οι κοριοί είναι παρασιτικά έντομα της οικογένειας cimicid και τρέφονται αποκλειστικά με αίμα.  Είναι κυρίως ανθρώπινα παράσιτα και ζουν συνήθως μέσα στα σπίτια μας.  τρέφονται χωρίς να γίνονται αντιληπτοί από τον άνθρωπο ,κυρίως τις βραδινές ώρες όπου εκείνος κοιμάται,  και κατόπιν αφήνουν κατάλοιπα αιμοσφαιρίνης στα σκεπάσματα από τα οποία γίνεται και φανερή η παρουσία τους στο χώρο. Επιπλέον αν ο πληθυσμός τους είναι μεγάλος τότε αναδύεται μια χαρακτηριστική δυσάρεστη οσμή ,ειδικά αν δεν αερίζεται καλά ο χώρος.   περισσότερα…
Οι ψύλλοι ανήκουν στην οικογένεια των Σιφωνάπτερα και αποτελούν παράσιτα θηλαστικών ,πτηνών και τρωκτικών. Δεν διαθέτουν φτερά ενώ τα πίσω πόδια τους είναι μεγάλα και τους επιτρέπουν να πραγματοποιούν άλματα. ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι ο υψηλός ρυθμός αναπαραγωγής τους και αξίζει να σημειωθεί πως εναποθέτουν τα αυγά τους στο πάτωμα και όχι πάνω στον ξενιστή τους. ενδέχεται ,επιπλέον να τσιμπήσουν και τον άνθρωπο αν έρθει σε επαφή με μολυσμένα ζώα. Επειδή μεταδίδουν ασθένειες σοβαρές αποτελούν κίνδυνο για την υγεία για αυτό και η αντιμετώπιση τους γίνεται από επαγγελματικά συνεργεία απολύμανσης με περιμετρικούς ψεκασμούς ισχυρού εντομοκτόνου.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη