Απολυμάνσεις Πικέρμι

Απολυμάνσεις Πικέρμι – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Πικέρμι.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Πεύκη απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Πικέρμι

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Σε όλες μα τις εργασίες, οι εμπειρογνώμονες τεχνικοί που διαθέτουμε δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να αφήνουν τον χώρο σας καθαρό από κάθε παθογόνο μικρόβιο αλλά και εσάς ικανοποιημένους πλήρως. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το πελατολόγιο μας διευρύνεται διαρκώς. Η επιχειρηματική μας δραστηριότητα ενισχύεται και με τη συμβολή νέων καινοτόμων μεθόδων και τεχνικών καθώς φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην τεχνολογία και την επιστήμη ενώ παράλληλα εκπαιδεύουμε το ανθρώπινο δυναμικό σε νέες εφαρμογές.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η παρουσία τρωκτικών  σε ένα χώρο προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες για την υγιεινή του. Μολύνουν τα τρόφιμα με τα ούρα, τα περιττώματα τους, τις τρίχες τους υποβαθμίζοντας τα και κάνοντας τα ακατάλληλα για βρώση. Λόγω του ότι κυκλοφορούν μέσα σε υπονόμους βόθρους και φρεάτια κουβαλάνε πολλά βακτήρια και μικρόβια υγειονομικής σημασίας και είναι υπεύθυνα για ασθένειες όπως η σαλμονέλα, κ.α. Πέρα από τους κίνδυνους που εγκυμονούν για την δημόσια υγεία , προκαλούν υλικές καταστροφές αφού ροκανίζουν τα πάντα (καλώδια, αγωγούς κ.α.) . περισσότερα…
Μήπως τα κατοικίδια σας παρουσιάζουν νευρική συμπεριφορά και ξύνονται διαρκώς? Αν ναι, τότε κατά πάσα πιθανότητα έχουν προσβληθεί από ψύλλους. Οι ψύλλοι έχουν χαρακτηριστικοί μορφολογία καθώς γέρνουν προς τα μπροστά γιατί τα πίσω πόδια τους είναι μεγάλα σε σχέση με το σώμα τους. Πραγματοποιούν μεγάλα άλματα και σε ύψος και σε μήκος όταν εντοπίσουν στο χώρο ξενιστή από τον οποίο μπορούν να αιμομυζήσουν. Οταν τσιμπήσουν τον άνθρωπο προκαλείται τοπικά κοκκίνισμα και έντονη φαγούρα ενώ διευκολύνου την εξάπλωση επιδημιών καθώς αναπαράγονται με ταχείς ρυθμούς.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη