Απολυμάνσεις Πετρούπολη

Απολυμάνσεις Πετρούπολη- Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Πετρούπολης.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή  Απολυμάνσεις Πετράλωνα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Πετρούπολη

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Δεδομένου ότι ενδέχεται ο κίνδυνος επίσκεψης απρόσκλητων παρασίτων στο χώρο σας όπως οι κατσαρίδες, τα μυρμήγκια, τα τρωκτικά κ.α. διενεργούμε απολυμάνσεις ,μυοκτονίες και απεντομώσεις δίνοντας σας εγγυημένες λύσεις. Το άρτια εξειδικευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό που διαθέτουμε συνεργάζονται στενά σχεδιάζοντας το πρόγραμμα καταπολέμησης και ελέγχου παρασίτων κατάλληλα διαμορφωμένο στις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας. Εξελισσόμαστε διαρκώς καθώς φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε για νέες καινοτομίες και εφαρμογές στις απολυμάνσεις αφού η τεχνολογία και η βιομηχανία του κλάδου μας προοδεύει ασταμάτητα.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Όσο περισσότερο αυξάνονται τα διεθνή ταξίδια ,τόσο και οι κοριοί κυκλοφορούν μαζί με τον άνθρωπο σε όλο τον κόσμο ,από τα παπούτσια του και τις αποσκευές του. Εξαπλώνονται στα αεροπλάνα, στα ξενοδοχεία, στα λεωφορεία και άλλους χώρους ενώ όταν έρθουν στο σπίτι μας εύκολα μεταφέρονται από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Τα παράσιτα αυτά έχουν αναπτύξει πολύ ανθεκτική μορφή και είναι δύσκολη η αντιμετώπιση τους με φυσικές μεθόδους ενώ η παρουσία τους δεν υποδηλώνει ελλιπή καθαριότητα του χώρου καθώς τρέφονται αποκλειστικά με αίμα. περισσότερα…
Οι αρουραίοι και οι ποντικοί τρέφονται με όλα τα είδη τροφίμων. Οι μαύροι αρουραίοι τρώνε επίσης τα πάντα αλλά παρουσιάζουν προτίμηση για φρούτα και τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε υγρασία. Τα είδη διαφέρουν στις ανάγκες (ποσοτικές) σε τρόφιμα και νερό. Οι αισθήσεις τους εμφανίζουν ομοιότητες καθώς και τα δύο είδη διαθέτουν ασθενή όραση ενώ η όσφρηση η ακοή και η αφή είναι οξείες και τα καθιστούν ικανά να κυκλοφορούν σε απόλυτο σκοτάδι. Από τα περιττώματα ,τα ούρα τις βλέννες του μεταφέρουν μικρόβια και βακτήρια και μπορούν να μεταδώσουν σοβαρές ασθένειες στον άνθρωπο. Η καταπολέμηση τους γίνεται με τοποθέτηση δωλομάτικών σταθμών ενώ πριν τη μυοκτονία γίνεται επιθεώρηση του χώρου.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη