Απολυμάνσεις Πετράλωνα

Απολυμάνσεις Πετράλωνα- Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή  Πετράλωνα .
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Περιστέρι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Πετράλωνα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε στενή συνεργασία με τον επιστήμονα γεωπόνο της εταιρίας μας εργάζεται με μεράκι ώστε να σας παρέχει αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις απέναντι στις κατσαρίδες, τα τρωκτικά τους κοριούς κλπ. Για να παραμένουμε πρώτοι στις προτιμήσεις θεωρούμε πως πρέπει να συμβαδίζουμε με τις τεχνολογικές εξελίξεις των εποχών. Έτσι λοιπόν, ενημερωνόμαστε και εκπαιδευόμαστε διαρκώς πάνω σε καινοτόμες τεχνικές και νέα οικολογικά προϊόντα εκτοξεύοντας την ποιότητα των εργασιών στα ύψη. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως το κόστος είναι υψηλό, αντιθέτως διαθέτουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και πληθώρα προσφορών για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε με ένα σας τηλεφώνημα.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Τα δημοφιλέστερα τρωκτικά που συμβιώνουν με τον άνθρωπο είναι το  Rattus Norvegicus, το Rattus Rattus και το  Mus Musculus. Πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς σε αγροτικές περιοχές, σε πόλεις  και σε ακάλυπτους χώρους αποθέσεως απορριμμάτων. Επιπλέον έχουν εξαιρετικές ικανότητες αναρρίχησης και ανεβαίνουν πάνω σε καλώδια, στο εξωτερικό ή εσωτερικό των σωλήνων και σε κατακόρυφες κυρίως επιφάνειες. Επίσης δεν διστάζουν να περάσουν από υγρά εμπόδια όπως είναι το σιφόνι των αποχωρητηρίων από τους υπονόμους. περισσότερα…
Οι περισσότερες κατσαρίδες αγαπούν να βρίσκονται σε σκοτεινά σημεία με υγρασία όπως υπόγεια, ντουλάπια, κάτω από το νεροχύτη, μπάνια, και σε ανοίγματα όπου μπαίνουν οι σωλήνες στους τοίχους. Είναι νυκτόβια πλάσματα ενώ την ημέρα παραμένουν κρυμμένες στα καταφύγια τους. αρέσκονται στο να συμβιώνουν με τον άνθρωπο καθώς διαθέτουν τις ίδιες διατροφικές συνήθειες με αυτόν και επιπλέον τρέφονται με ακαθαρσίες άλλα και με κατσαρίδες. Είναι φορείς σοβαρών ασθενειών όπως δυσεντερία, γαστρεντερίτιδα κ.α. ενώ λόγω των αποκριμάτων τους προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη