Απολυμάνσεις Πεντέλη

Απολυμάνσεις Πεντέλη – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Πεντέλη.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Πειραιάς απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Πεντέλη

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Είμαστε μια εταιρία με πολυετή πείρα στον έλεγχο των –παρασίτων καθώς διενεργούμε εδώ και μια δεκαετία εργασίες απολυμάνσεων απεντομώσεων και μυοκτονιών σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Είμαστε σε θέση να επεμβαίνουμε με διάφορα μέσα με σκοπό την ριζική καταπολέμηση  πάσης φύσεως εντόμων και τρωκτικών υγειονομικής σημασίας. Αναλαμβάνουμε περιφέρειες ,αεροδρόμια, σχολεία, νοσοκομεία, χώρους εστίασης, κατασκηνώσεις και πάσης φύσεως επαγγελματικό ή οικιακό χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό με σκοπό την εξυγίανση του καθιστώντας τον κατάλληλο για χρήση.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Τα μυρμήγκια ανήκουν στην τάξη των Υμενόπτερων. Το σώμα τους λόγω της χαρακτηριστικής αρθρωτής δομής που έχουν χωρίζεται σε 3 μέρη. Διαθέτουν δύο δυνατά σαγόνια που σχηματίζουν ένα είδος λαβίδας και χρησιμεύουν στη μεταφορά, στη σύλληψη και το τρύπημα διάφορων μικρών αντικειμένων. Τα στοματικά μόρια των μυρμηγκιών είναι μυζητικού τύπου, δηλαδή τρέφονται ρουφώντας διάφορα υγρά. Ζουν  πολλά μαζί μέσα σε φωλιές που ανοίγουν στο χώμα, σε κορμούς δέντρων, στα πατώματα και τους τοίχους των σπιτιών  ή αποθηκών  και παρουσιάζουν κοινωνική οργάνωση. περισσότερα…
Τα ποντίκια και οι αρουραίοι είναι από τα πιο διαδεδομένα είδη τρωκτικών που συναντάμε κυρίως σε σημεία όπου υπάρχει ανθρώπινη δραστηριότητα. Η μόλυνση από τρωκτικά είναι πολύ επικίνδυνη μπορεί και θανατηφόρα και αυτό γιατί μεταφέρουν πολλές μολυσματικές ασθένειες όπως η τριχονελώση, η πανώλη, ο τυφοειδής πυρετός, η λεππτοσπείρωση κ.α.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη