Απολυμάνσεις Πειραιάς

Απολυμάνσεις Πειραιάς- Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Πειραιάς .
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Πατήσια απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Πειραιάς

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Mας εμπιστεύονται και δεν τους έχουμε απογοητεύσει τα τελευταία 10 χρόνια .  H μεγάλη εμπειρία μας στον χώρο των απολυμάνσεων των μυοκτονιών και των απεντομώσεων μας παρέχει τη δυνατότητα να μπορούμε να κατανοήσουμε άμεσα τις ανάγκες και τα θέλω των πελατών μας.  Λειτουργούμε με κύριο άξονα την ευθύνη και την ειλικρίνεια προσφέροντας σας πρωτοποριακές λύσεις και εφαρμογές. Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από ραγδαία τεχνολογική πρόοδο και εμείς φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τάσεις στη βιομηχανία και την αγορά του χώρου μας.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Ένα από τα πιο αποκρουστικά έντομα στην όψη είναι οι κατσαρίδες. Αυτά τα έντομα ανάλογα με το είδος τους αγαπάνε χώρους  όπως εστιατόρια, εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων, ξενοδοχεία αλλά και υπόγεια, κτήρια με μεγάλους όγκους θερμών και υγρών αποβλήτων κ.α. Διαθέτουν πολύ καλή ικανότητα αναρρίχησης και κυκλοφορούν κυρίως τις βραδινές ώρες ενώ μερικά είδη διαθέτουν και φτερά. περισσότερα…
Το ποντίκι αποτελεί το πλέον οικόσιτο τρωκτικό σε όλο τον κόσμο. Προσαρμόζεται εύκολα σε νέα περιβάλλοντα και σε αυτό βοηθούν οι οξείες αισθήσεις της ακοής της αφής και της όσφρησης ενώ τα μουστάκια τους λειτουργούν σαν ραντάρ στο χώρο. Αναπαράγονται πολύ γρήγορα και μέσα σε ένα χρόνο μπορούν να γεννήσουν έως και 1000 μικρά. Αφήνει παντού ούρα, τρίχες και ακαθαρσίες που μολύνουν το χώρο και υποβαθμίζουν την ποιότητα των αγαθών.  Μεταφέρουν πολλά παθογόνα μικρόβια και είναι υπεύθυνα για ασθένειες όπως ο τύφος, η σαλμονέλα κ.α. για την ριζική σας απαλλαγή από την παρουσία τους τοποθετούνται σε στρατηγικά σημεία δωλοματικοί σταθμοί και άλλες παγίδες τρωκτικοκτώνες.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη