Απολυμάνσεις Παπάγου

Απολυμάνσεις Παπάγου – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Παπάγου.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Πανόραμα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Παπάγου

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία απολυμάνσεων τα όποια συνεργάζονται με τον γεωπόνο της εταιρείας και ανάλογα με την περίπτωση εφαρμόζουν την καλύτερη θεραπεία. Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ. Έτσι σας εγγυόμαστε πως οι εφαρμογές που πραγματοποιούμε είναι απολύτως ασφαλείς για εσάς την οικογένεια σας και τα κατοικίδια σας. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις τεχνολογικές εξελίξεις στην επιστήμη και την βιομηχανία του χώρου μας ώστε να παρέχουμε καινοτόμες και πρωτοποριακές εφαρμογές και τεχνικές
Από τα είδη των τρωκτικών, αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τη Δημόσια Υγεία στην Ελλάδα είναι τα ποντίκια και οι αρουραίοι. Τα σημαντικότερα είδη που προσβάλλουν τον άνθρωπο είναι το ποντικός του σπιτιού, ο νορβηγικός αρουραίους και ο αρουραίος της οροφής.  Και τα 3 είδη χαρακτηρίζονται από την ικανότητα τους να προσαρμόζονται σε διάφορα περιβάλλοντα ,την έντονη αναπαραγωγική τους δραστηριότητα και την παμφαγία τους. Ωστόσο μεταδίδουν πολλά νοσήματα όπως η πανώλη, ο τύφος, ο πυρετός του ποντικού, αφού μολύνουν οτιδήποτε αγγίξουν.  Για να τα εξοντώσουμε χρησιμοποιούμε δωλοματικούς σταθμός και ειδικά τρωκτικοκτώνα σκευάσματα.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη