Απολυμάνσεις Παλλήνη

Απολυμάνσεις Παλλήνη – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Παλλήνης.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Παλλήνη

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση αφορά στη διαδικασία καταστροφής όλων των μικροοργανισμών που προκαλούν λοιμώξεις σοβαρές για τη δημόσια υγεία με χημικές ή φυσικές μεθόδους από αντικείμενα και επιφάνειες.  Επίσης η απολύμανση είναι συνυφασμένη με την απεντόμωση και τη μυοκτονία.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Πορευόμαστε με γνώμονα  την ευθύνη απέναντι σας καθώς επιθυμούμε την εξυγίανση του χώρου σας και την προστασία της περιουσίας σας. Παρέχουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που αφορούν στις μυοκτονίες τις απεντομώσεις και τις απολυμάνσεις οι οποίες γίνονται υπό την επίβλεψη επιστήμονα γεωπόνου. Ο γεωπόνος είναι άριστος γνώστης όλων των ζωικών παρασίτων και ανάλογα με την περίπτωση θα σχεδιάσει το πρόγραμμα απεντόμωσης προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.  Όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα μας είναι μη τοξικά, άοσμα και δεν λεκιάζουν ενώ έχουν εγκριθεί από το υπουργείο ανάπτυξης και τροφίμων. Μετά το πέρας των εργασιών χορηγείται το νόμιμο πιστοποιητικό απολυμάνσεων κατάλληλο για κάθε χρήση.
Οι κατσαρίδες είναι έντομα που ανήκουν στην τάξη των Blattodea και έχουν αναπτύξει εξαιρετική αντοχή καθώς υπάρχουν στη Γη εκατομμύρια χρόνια. Μπορούν να επιβιώσουν χωρίς τροφής για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ αποτελούν βόμβα για τη δημόσια υγεία καθώς μεταφέρουν μικρόβια και βακτήρια που προκαλούν σοβαρές ασθένειες όπως η σαλμονέλωση δυσεντερία, η γαστρεντερίτιδα κ.α. Επιπλέον έχει διαπιστωθεί ότι με τα περιττώματα και τα εκδύματα τους προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα. Η αντιμετώπιση της γίνεται με υπολειμματικούς ψεκασμούς με εντομοκτόνα σκευάσματα και χρήση ειδικών τροφοελκυστικών gel.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη