Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο

Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Παγκράτι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Παλαιό Φάληρο

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Είναι η μερική καταστροφή μικροβίων και αναστολή πολλαπλασιασμού τους, ενώ οι σπόροι επηρεάζονται λιγότερο. Ο όρος αναφέρεται σε άψυχα αντικείμενα.  Στην απολύμανση χρησιμοποιούνται χημικά μέσα, τα οποία καλούνται απολυμαντικά.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Δημιουργούμε αποτελεσματικά προγράμματα ελέγχου παρασίτων ,αναβαθμίζοντας συνεχώς το επίπεδο τεχνογνωσίας μας και βελτιώνοντας διαρκώς τις τεχνικές μας. Το ανθρώπινο δυναμικό μας εκπαιδεύεται και ενημερώνεται διαρκώς σε νέες εφαρμογές και τεχνολογίες πάνω στον κλάδο μας με στόχο τη διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής. Ο γεωπόνος της εταιρίας μας διαθέτει επιστημονικά τεκμηριωμένες γνώσεις πάνω στα έντομα και τα τρωκτικά και συνεργάζεται στενά με τους επαγγελματίες απολυμαντές ώστε να σας παρέχουν τις βέλτιστες λύσεις. Όλα τα φάρμακα και τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούνται κατά τις εφαρμογές είναι εγκεκριμένα σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας και υγειονομικά πιστοποιημένα. Έτσι διασφαλίζεται η προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος. Χορηγείται επιπλέον το νόμιμο πιστοποιητικό απολυμάνσεως ενώ αν κριθεί απαραίτητο πραγματοποιούνται επαναληπτικές εφαρμογές.
Ένα από τα πιο συνηθισμένα έντομα που παρουσιάζονται  στα νοικοκυριά είναι οι κατσαρίδες. Βρίσκουν καταφύγιο σε σπίτια, διαμερίσματα, εστιατόρια και άλλα μέρη όπου η τροφή αποθηκεύεται ,ετοιμάζεται ή σερβίρεται. Σχηματίζουν μεγάλους πληθυσμούς και στις οικίες ζουν κυρίως στις κουζίνες και τις τουαλέτες. Είναι έντομα παμφάγα, τρώνε οργανικά κατάλοιπα και μερικές φορές εμφανίζουν και κανιβαλιστικές τάσεις. Κουβαλάνε πάνω τους παθογόνους μικροοργανισμούς και βακτήρια προκαλώντας μολυσματικές ασθένειες στον άνθρωπο. Για να απαλλαγείτε από την παρουσία τους ζητήστε επαγγελματική βοήθεια και ειδικοί απολυμαντές θα ψεκάσουν περιμετρικά με ισχυρό  εντομοκτόνο και θα βάλουν στα κρίσιμα σημεία τροφελκυσικό gel
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη