Απολυμάνσεις Παγκράτι

Απολυμάνσεις Παγκράτι – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Παγκράτι.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Οινόη απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Παγκράτι

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον ορισμό “απολύμανση” οι ειδικοί κατανοούν τη στοχευόμενη μείωση των παθογόνων μικροβίων με την χρήση χημικών ουσιών. Μία χημική ουσία ονομάζεται “απολυμαντικό” μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες. Μπορούμε επίσης να πούμε ότι “απολύμανση” είναι η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999% (για τους ιούς κατά 99,99%).
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο είναι σε ετοιμότητα να  αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα σας. Επιπλέον ο γεωπόνος της εταιρίας μας διαθέτει επιστημονικά τεκμηριωμένες γνώσεις απέναντι στα παράσιτα και συνεργάζεται στενά με τους τεχνικούς επιλέγοντας την καταλληλότερη θεραπεία κάθε φορά. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι σύγχρονα, κορυφαίας ποιότητας, εγκεκριμένα και πιστοποιημένα από το κράτος. Είναι εντελώς φιλικά προς τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον. Κατέχοντας ένα σημαντικό ποσοστό της αγοράς, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε δήμους, σχολεία, κτηνιατρεία, εστιατόρια, καφετέριες ξενοδοχεία και γενικά επαγγελματικούς χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και εταιρίες, γραφεία, βιομηχανίες κτλ. 
Τα μυρμήγκια είναι κοινωνικά έντομα. Συνήθως βρίσκονται κατά κανόνα στο έδαφος, ωστόσο είναι δυνατό να εισέλθουν στα σπίτια αναζητώντας καταφύγιο ή τροφή. Η υγρασία είναι ο σημαντικότερος παράγοντας που καθορίζει την επιλογή του χώρου της φωλιάς. Τα μυρμήγκια απαιτούν αρκετή υγρασία και πηγή τροφής κοντά στη φωλιά. Τέτοιες συνθήκες συναντάμε συχνά στον περιβάλλοντα χώρο κατοικιών, αλλά και σε χώρους όπως κουζίνες, αρτοποιεία, ξενοδοχεία, νοσοκομεία κα. Έχει βρεθεί ότι είναι δυνητικοί φορείς σαλμονέλας, στρεπτόκοκκου, σταφυλόκοκκου κ.α., ενώ προκαλεί δηλητηριάσεις από μολυσμένες τροφές, τύφο και μηνιγγίτιδα.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη