Απολυμάνσεις Ντράφι

Απολυμάνσεις Ντράφι – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Ντράφι.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Νίκαια απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ντράφι

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Σαν απολύμανση ορίζεται η εξάλειψη ή ο περιορισμός των βλαστικών μορφών των παθογόνων μικροοργανισμών σε αντικείμενα και επιφάνειες, χωρίς να δύναται απαραίτητα να αδρανοποιηθούν οι σπόροι των βακτηρίων . Επιτυγχάνεται με την εφαρμογή χημικών και μηχανικών προϊόντων
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και της επιστήμης του κλάδου μας και φροντίζουμε να εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας πάνω σε πρωτοποριακές τεχνικές απολυμάνσεως. Σύμμαχος μας στόλος μηχανημάτων που έχουμε στη διάθεση μας ο οποίος φτάνει στην πόρτα σας σε λίγα μόλις λεπτά. Ο εξειδικευμένος στις συνήθειες των εντόμων γεωπόνος μας φροντίζει για την αποτελεσματική  λύση κάθε προβλήματος χρησιμοποιώντας προϊόντα καινοτόμα. Τα φαρμακευτικά σκευάσματα είναι σε πλήρη ισορροπία με τα αυστηρότερα πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος καθώς έχουν εγκριθεί από το κράτος και τον ΕΟΦ.  Διασφαλίζουμε έτσι ότι η δημόσια υγεία δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο από τα εντομοκτόνα αφού είναι άοσμα, χαμηλής τοξικότητας, χωρίς να λεκιάζουν ή να διαβρώνουν τις ψεκασμένες επιφάνειες. Μετά το πέρας των εργασιών χορηγείται το νόμιμο πιστοποιητικό απολυμάνσεως.
Οι κοριοί είναι έντομα τα οποία έχουν προσαρμοστεί με το πέρασμα των ετών με το περιβάλλον του ανθρώπου και ζουν μέσα στα σπίτια. Το σχήμα του μοιάζει αρκετά με τον σπόρο του μήλου και το σώμα τους είναι πεπλατυσμένο. Μπορούν να επιβιώσουν σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών και ατμοσφαιρικών συνθηκών αφού έχουν αποκτήσει μεγάλη ανθεκτικότητα στις περιβαλλοντικές συνθήκες.  Επίσης όταν αισθανθούν πως κινδυνεύουν παριστάνουν τους νεκρούς εξου και η φράση «κάνει τον ψόφιο κοριό».  Για να τους καταπολεμήσετε ριζικά απευθυνθείτε σε ειδικούς απολυμαντές που θα ψεκάσουν περιμητρικά το χώρο σας με μη τοξικά εντομοκτόνα.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη