Απολυμάνσεις Νίκαια

Απολυμάνσεις Νίκαια – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Νίκαιας.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Νέος Κόσμος απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Νίκαια

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον ορισμό “απολύμανση” οι ειδικοί κατανοούν τη στοχευόμενη μείωση των παθογόνων μικροβίων με την χρήση χημικών ουσιών. Μία χημική ουσία ονομάζεται “απολυμαντικό” μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες. Μπορούμε επίσης να πούμε ότι “απολύμανση” είναι η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999%.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Αναλαμβάνουμε να σας απαλλάξουμε από κάθε είδους ενοχλητικό παράσιτο εφαρμόζοντας μυοκτονίες,  απεντομώσεις και απολυμάνσεις στοχεύοντας στην εξυγίανση κάθε χώρου. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας επικεντρώνει όλη την προσοχή του στο εκάστοτε ζήτημα και σας προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Ο γεωπόνος της εταιρίας με το επιστημονικό υπόβαθρο που διαθέτει , συμβουλεύει την τεχνική ομάδα και όλοι μαζί σχεδιάζουν και υλοποιούν το πρόγραμμα καταπολέμησης ανάλογα με την περίσταση.  Τα απολυμαντικά μέσα και τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων εκμηδενίζοντας τυχόν κινδύνους για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.
Τα τρωκτικά ζουν μέσα και γύρω από τα σπίτια, σε αγροκτήματα, και σε εμπορικές εγκαταστάσεις αλλά και σε υπόγειους υγρούς χώρους. Μπορούν να τραφούν με διάφορα είδη υλικών ενώ δεν διστάζουν να δοκιμάσουν για τροφή διάφορα αντικείμενα τα οποία βρίσκονται στο περιβάλλον τους (π.χ. καλώδια). Έτσι λοιπόν είναι υπεύθυνα για υλικές καταστροφές στις περιουσίες ακόμα και για εκδήλωση πυρκαγιάς και πλημμύρας. Επίσης, μολύνουν τα πάντα στο πέρασμα τους με τις τρίχες, τα ουρά και τις εκκρίσεις που αφήνουν καθιστώντας τα ιδιαίτερα επικίνδυνα για την υγεία μας.  Για να καταπολεμηθούν εντελώς απαιτείται η παρουσία ειδικού συνεργείου που θα εκτελέσει μυοκτονία με τη βοήθεια δολωματικών σταθμών και ειδικών παγίδων.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη