Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό

Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Νέου Ψυχικού.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Νέο Φάληρο απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Σαν απολύμανση ορίζεται η εξάλειψη ή ο περιορισμός των βλαστικών μορφών των παθογόνων μικροοργανισμών σε αντικείμενα και επιφάνειες, χωρίς να δύναται απαραίτητα να αδρανοποιηθούν οι σπόροι των βακτηρίων . Επιτυγχάνεται με την εφαρμογή χημικών και μηχανικών προϊόντων.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Τα ολοκληρωμένα προγράμματα ελέγχου και καταπολέμησης των παρασίτων που διαθέτουμε πραγματοποιούνται με τη χρήση πρωτοποριακών εφαρμογών σε μικρότερο χρόνο. Την τεχνική μας ομάδα συμπληρώνει γεωπόνος , ο οποίος γνωρίζει εις βάθος τις συνήθειες των εντόμων και των τρωκτικών. Έτσι ανάλογα με την περίσταση σχεδιάζει το κατάλληλο πλάνο εξόντωσης του. Τα φάρμακα και τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούμε κατά τις εφαρμογές είναι μη τοξικά και απολύτως ασφαλή για την υγεία της οικογένειας και των κατοικίδιων σας αφού είναι εγκεκριμένα από το κράτος. Σαν εταιρία μας χαρακτηρίζει βαθιά οικολογική συνείδηση για αυτό και όλα τα προϊόντα μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον.  Τέλος χορηγούμε το νόμιμο πιστοποιητικό απολυμάνσεως το οποίο είναι κατάλληλο για κάθε υγειονομικό έλεγχο.
Οι κατσαρίδες ανήκουν στην οικογένεια των Βλαττοειδών και είναι από τα πιο αποκρουστικά έντομα στην όψη.  Εισβάλλουν στις οικίες των ανθρώπων και αποτελούν παράσιτα. Διαθέτουν πεπλατυσμένο σώμα που τους επιτρέπει να τρυπώνουν σε σχισμές και τρύπες ενώ κινούνται πολύ γρήγορα στο χώρο . Δραστηριοποιούνται κυρίως το βράδυ που υπάρχει ησυχία ενώ το πρωί είναι κρυμμένες στις φωλιές τους. Είναι φορείς σοβαρών ασθενειών  όπως η σαλμονέλα και η δυσεντερία , εκπέμπουν δυσάρεστη οσμή και υποβαθμίζουν την ποιότητα των τροφίμων. Τα αλλοιώνουν εξαιτίας των εκκρίσεων τους, των περιττωμάτων τους ενώ μεταφέρουν στο σώμα τους σκουλήκια και βακτήρια. Για την καταπολέμηση της απαιτείται ψεκασμός περιμετρικά στο χώρο με ισχυρό κατσαριδοκτώνο και τοποθέτηση τροφοελκυστικών gel.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη