Απολυμάνσεις Νέο Φάληρο

Απολυμάνσεις Νέο Φάληρο – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Νέου Φαλήρου.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Νέο Ηράκλειο  απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Νέο Φάληρο

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον όρο απολύμανση εννοούμε την ελεγχόμενη μείωση παθογόνων μικροβίων με τη χρήση χημικών ή φυσικών μέσων. Μια ουσία ονομάζεται απολυμαντική μόνο όταν τα μικρόβια μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες και οι ιοί κατά 4 λογαριθμικές μονάδες και  πρέπει να έχει έγκριση από τον Ε.Ο.Φ
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η ευθύνη και η αξιοπιστία αποτελούν καθήκον για το ανθρώπινο δυναμικό μας το οποίο είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει  εις πέρας  όποια αποστολή του ανατεθεί.  Έτσι λοιπόν σας προτείνουμε πρωτοποριακές λύσεις συνδυασμένες με καινοτόμες τεχνικές ώστε να εξυγιάνουμε το χώρο σας από τα ζωικά παράσιτα. Ο γεωπόνος της εταιρίας μας με το επιστημονικό υπόβαθρο που διαθέτει σχεδιάζει το πρόγραμμα πρόληψης και προστασίας σας ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο  Αγροτικής Ανάπτυξης και ελεγμένα από τον ΕΟΦ εξασφαλίζοντας ότι δεν εγκυμονεί κανένας κίνδυνος  για τη δημόσια υγεία. Αισθανόμαστε ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον για αυτό και όλα μας τα προϊόντα είναι οικολογικά.  Πραγματοποιούμε επαναληπτικές εφαρμογές  απολυμάνσεων όπου κριθεί απαραίτητο  ενώ χορηγούμε πιστοποιητικό απολυμάνσεως.
Τα μυρμήγκια είναι μικροσκοπικά έντομα με μήκος σώματος όχι μεγαλύτερο από 2 mm. Είναι αυτά που παρατηρούμε στην κουζίνα, όπου έρχονται για αναζήτηση τροφίμων. Δεν έχει σημασία αν δείτε ένα ή δέκα μυρμήγκια καθώς σηματοδοτούν το γεγονός που σε κάποια σημείο του χώρου σας υπάρχει φωλιά. Δεν έχει αποδειχθεί αν μεταδίδουν ασθένειες στον άνθρωπο όμως πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί καθώς δεν γνωρίζουμε που έχουν περπατήσει πριν εισβάλλουν σπίτι μας. Σας προτείνουμε την εταιρία μας για τη ριζική καταπολέμηση τους και οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας θα ψεκάσουν περιμετρικά με εδικό εντομοκτόνο και θα βάλουν σε κρίσιμα σημεία των διαδρομών των μυρμηγκιών gel.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη