Απολυμάνσεις Νέο Ηράκλειο

Απολυμάνσεις Νέο Ηράκλειο – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Νέος Βουτζάς απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Νέο Ηράκλειο

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον ορισμό “απολύμανση” οι ειδικοί κατανοούν τη στοχευόμενη μείωση των παθογόνων μικροβίων με την χρήση χημικών ουσιών. Μία χημική ουσία ονομάζεται “απολυμαντικό” μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες. Μπορούμε επίσης να πούμε ότι “απολύμανση” είναι η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999%.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Είναι γνωστό πως η εμφάνιση ζωικών παρασίτων όπως κατσαρίδες, τρωκτικά, μυρμήγκια κ.α. σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος αποτελεί δυσφήμηση για την επιχείρηση  και αμφιβολίες για την υγιεινή του χώρου. Κρίνεται απαραίτητη λοιπόν η τακτική απολύμανση καθώς και η απεντόμωση και η μυοκτονία ώστε να μην κατάρρευση το όνομα της εταιρίας σας. Θεωρούμε πως η πρόληψη και η προστασία σας από κάθε είδους παράσιτο αποτελεί καθήκον για εμάς για αυτό και μας ενδιαφέρει να σας παρέχουμε εργασίες υψηλής ποιότητας. Όλα τα προϊόντα μας είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Ανάπτυξης και τον ΕΟΦ διασφαλίζοντας την υγεία της οικογένειας και των κατοικίδιων σας ενώ σέβονται το περιβάλλον. Χορηγείται πιστοποιητικό απολυμάνσεως το οποίο είναι κατάλληλο για κάθε νόμιμη χρήση.
Ένα τέτοιο μικροσκοπικό πλάσμα όπως ο ψύλλος μπορεί να βλάψει σοβαρά των άνθρωπο καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι από το δάγκωμα του. Είναι φορείς φονικών ασθενειών όπως η πανώλη η τρυπανοσωμίαση ο τύφος κ.α. καθώς είναι ξενιστές θηλαστικών και πουλερικών ακόμα και τρωκτικών. Εξαπλώνονται με το που βρουν θύμα για απομύζηση αίματος ενώ αναπαράγονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς εκκολάπτοντας τα αυγά τους στο δάπεδο. Αν το κατοικίδιο σας είναι νευρικό και παρουσιάζει έντονη φαγούρα τότε η προσβολή από ψύλλους είναι πολύ πιθανή.  Καταπολεμήστε τον ψύλλο ζητώντας επαγγελματική βοήθεια από ειδικούς οι οποίο θα ψεκάσουν το χώρο σας με απολύτως ασφαλή και οικολογικά, μη τοξικά παρασιτοκτόνα.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη