Απολυμάνσεις Νέος Κόσμος

Απολυμάνσεις Νέος Κόσμος – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Νέου Κόσμου.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Νέο Ψυχικό απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Νέος Κόσμος

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον όρο απολύμανση εννοούμε την στοχευόμενη μείωση των παθογόνων μικροβίων με τη χρήση χημικών ουσιών. Μια χημική ουσία ονομάζεται απολυμαντικό μέσο μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μέσου ελαττώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες. Τα απολυμαντικά μέσα πρέπει να έχουν έγκριση από τον ΕΟΦ.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Οι άνθρωποι μας με εξειδίκευση στις εφαρμογές καταπολέμησης κάθε είδους ζωικού παρασίτου έχουν τη δυνατότητα να σας προτείνουν μέτρα πρόληψης αλλά και να επιλύουν αποτελεσματικά το πρόβλημα σας. Κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες κάθε περίστασης εργαζόμαστε και αξιοποιούμε τις εξειδικευμένες γνώσεις μας ώστε να σχεδιάζουμε μαζί σας το πλάνο καταπολέμησης που ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις. Μας ενδιαφέρει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας οι οποίες χαρακτηρίζονται από ακεραιότητα και σεβασμό. Ο γεωπόνος της εταιρίας μας καθοδηγεί την ομάδα μας καθώς είναι άριστος γνώστης των παρασίτων και επιλέγει την κατάλληλη θεραπεία ανάλογα με την περίπτωση και την έκταση προσβολής. Όλα τα φαρμακευτικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Ανάπτυξης  και τροφίμων και τον Ε.Ο.Φ. . Είναι φιλικά προς το περιβάλλον και μη τοξικά. Μετά το τέλος των εργασιών χορηγούμε το νόμιμο πιστοποιητικό απολυμάνσεως.
Η παρασίτωση από ψύλλους μπορεί να είναι ένα μόνιμο και επαναλαμβανόμενο πρόβλημα για τα κατοικίδια ζώα και τους κηδεμόνες τους. Τα ζώα που υποφέρουν από τους ψύλλους μπορεί να εκδηλώσουν δερματίτιδα ή και αλλεργία από το τσίμπημα των ψύλλων. Επίσης επιτίθενται και στον άνθρωπο όταν έρθει σε επαφή με μολυσμένα ζώα ,και τον τσιμπάνε κυρίως στα άκρα  προκαλώντας του τοπική ερυθρότητα και φαγούρα. Στους ψύλλους αρέσουν περιοχές με υγρασία και έλλειψη φωτισμού ενώ συνήθως εκκολάπτουν τα αυγά τους στο πάτωμα. Για να απαλλαχτείτε από αυτούς πρέπει να ζητήσετε επαγγελματική βοήθεια για να εφαρμοστούν ψεκασμοί με ειδικά εντομοκτόνα.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη