Απολυμάνσεις Νέος Βουτζάς

Απολυμάνσεις Νέος Βουτζάς – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Νέου Βουτζά.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Νέα Χαλκηδόνα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Νέος Βουτζάς

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση είναι µία λειτουργία µε την οποία οι ζωντανοί, ενδεχομένως μολυσματικοί οργανισμοί σκοτώνονται. Η αποστείρωση δεν πρέπει να συγχέεται µε την απολύμανση. Η απολύμανση μπορεί να επιτευχθεί µέσω της εφαρμογής θερµότητας, φωτός (ακτινοβολίας), οξειδωτικών χηµικών ουσιών, οξέων και αλκαλίων, ιόντων μετάλλων, και χηµικών ουσιών ενεργής επιφάνειας.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Διαθέτουμε έναν από τους πιο σύγχρονους στόλους  οχημάτων που διευκολύνουν την εργασία του προσωπικού μας και ελαχιστοποιούν το χρόνο της.  Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως  οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και έχουν πολυετή πείρα πάνω στο αντικείμενο τους. Βρίσκονται σε ετοιμότητα να σας βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή και να δώσουν λύση στο πρόβλημα σας. Ο γεωπόνος μας διαθέτει άρτια επιστημονικό υπόβαθρό ώστε να εφαρμόζεται η καταλληλότερη θεραπεία ανάλογα με το παράσιτο που σας προκαλεί προβλήματα ,τις δικές σας ανάγκες και τις προτιμήσεις.  Σας ενημερώνουμε επίσης πως δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο καθώς τα φάρμακα μας είναι ασφαλή μη τοξικά και άοσμα ενώ έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Διακρινόμαστε για τη βαθιά οικολογική συνείδηση μας για αυτό και όλα τα προϊόντα μας είναι απολύτως οικολογικά και σέβονται το περιβάλλον.
Ψίχουλα, τρόφιμα και μυρωδιές τραβούν τα μυρμήγκια σαν μαγνήτης καθώς αναζητούν τροφή και νερό συνήθως. Είναι κυριολεκτικά παντού έξω από το σπίτι ενώ συχνά εντοπίζονται και στο εσωτερικό του. Αν και τα δεν είναι γνωστό ότι μεταφέρουν ασθένειες, μπορούν να εξαπλώνουν διάφορες ανθυγιεινές ουσίες και αλλεργιογόνα μέσα στο σπίτι σας. Επίσης μπορούν να προκαλέσουν  ζημιές σε δίκτυα υπολογιστών, τηλεφώνου, ηλεκτρικού ρεύματος και στις εγκαταστάσεις σας. Παρά το μικρό τους μέγεθος, η γνάθος τους είναι αρκετά ισχυρή ώστε να κόβει καλώδια και να βλάπτει τις συσκευές σας. Για τη ριζική τους καταπολέμηση χρησιμοποιούνται ειδικά μυρμηγκοκτώνα σκευάσματα με τα οποία ψεκάζεται ο χώρος ενδιαφέροντος ενώ στα κρίσιμα σημεία τοποθετούνται τροφελκυστικά gel.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη