Απολυμάνσεις Νέα Χαλκηδόνα

Απολυμάνσεις Νέα Χαλκηδόνα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Νέα Χαλκηδόνα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον ορισμό “απολύμανση” καλείται η διαδικασία κατά την οποία επιτυγχάνεται η εξάλειψη ή η αναστολή του πολλαπλασιασμού των μικροοργανισμών με χημικά μέσα, σε αντικείμενα και επιφάνειες. Η διαδικασία αυτή καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, ανάλογα με το επίπεδό της, που κυμαίνεται από τη σποροκτονία έως τη μείωση του αριθμού των μικροβίων.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η τεχνολογική πρόοδος και η εξέλιξη της επιστήμης μας παροτρύνουν να αναβαθμίζουμε διαρκώς τα μηχανήματα και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε στη δουλεία μας και να ενημερωνόμαστε σε νέες τεχνικές και προϊόντα.  Φιλοδοξούμε να σας δίνουμε σύγχρονες ασφαλείς και επιστημονικά τεκμηριωμένες λύσεις  σε κάθε περίπτωση ζωικού παρασίτου. Ο γεωπόνος μας είναι άριστος γνώστης των εντόμων κι των τρωκτικών και σχεδιάζει την κατάλληλη θεραπεία ανάλογα με το είδος του παρασίτου που σας ταλαιπωρεί και τις δικές σας ανάγκες.  Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας και ελεγμένα από τον ΕΟΦ.  Διασφαλίζεται λοιπόν η υγεία σας ενώ τα φάρμακα μας είναι οικολογικά. Πραγματοποιούνται επαναληπτικές εφαρμογές αν οι τεχνικοί το κρίνουν απαραίτητο ενώ εκδίδεται πιστοποιητικό απολυμάνσεως για κάθε νόμιμη χρήση .
Οι αρουραίοι κι τα ποντίκια είναι από τα πιο γνωστά και διαδεδομένα τρωκτικά στον κόσμο. Είναι παμφάγα με πλούσια γκάμα ειδών τροφής ενώ αναπαράγονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μολύνουν όπου περπατήσουν καθώς αφήνουν τρίχες, υπολείμματα, αποχωρήματα στο πέρασμα τους ενώ προκαλούν υλικές καταστροφές καθώς ροκανίζουν τα πάντα , και ενδέχεται ο κίνδυνος πυρκαγιάς, πλημμύρας, κ.α. Την αποτελεσματική καταπολέμηση τους αναλαμβάνουν ειδικοί απολυμαντές που θα τοποθετήσουν δωλοματικούς σταθμούς τελευταία τεχνολογίας και τρωκτικοκτώνα gel.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη