Απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια

Απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττικη .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Νέα Σμύρνη απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Νέα Φιλαδέλφεια

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον ορισμό “απολύμανση” οι ειδικοί κατανοούν τη στοχευόμενη μείωση των παθογόνων μικροβίων με την χρήση χημικών ουσιών. Μία χημική ουσία ονομάζεται “απολυμαντικό” μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες. Μπορούμε επίσης να πούμε ότι “απολύμανση” είναι η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999% (για τους ιούς κατά 99,99%).
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Έχοντας σαν πρωταρχικό μέλημα την ικανοποίηση του πελάτη όλες οι εργασίες μας γίνονται με γνώμονα την ευθύνη, τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα. Προτεραιότητα μας είναι να εναρμονιζόμαστε με τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και της βιομηχανίας του κλάδου μας ώστε να είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε υψηλής ποιότητας εργασίες σε μικρότερο χρόνο.  Όλες οι διαδικασίες γίνονται με ισχυρά μη τοξικά και εγκεκριμένα προϊόντα σύμφωνα με του κανόνες του κράτους. Επομένως δεν χρειάζεται να υπάρχει καμία ανησυχία για την υγεία σας ενώ είναι φιλικά προς το περιβάλλον.  Ο γεωπόνος της εταιρίας καθοδηγεί τους τεχνικούς στην καταπολέμηση του παρασίτου αφού γνωρίζει άριστα τις συνήθειες του.
Οι κοριοί ανήκουν στην τάξη Hemiptera και οικογένεια Cimicidae. Υπάρχουν πολλά είδη κοριών δύο  όμως είδη παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τον άνθρωπο δημιουργώντας του προβλήματα: το Cimex lectularius και το Cimex hemipterus. Γενικά ζουν ομαδικά σε ξηρούς στενούς και προστατευμένους χώρους μέσα στα σπίτια, όπως κρεβάτια, ραφές και πτυχώσεις στρωμάτων, κάτω από ταπετσαρίες τοίχων, κάτω από πίνακες ζωγραφικής, κάτω από χαλιά και μοκέτες, μέσα σε έπιπλα. Σε όλα αυτά τα μέρη αυτά αφήνουν και τα αυγά τους. Παραμένουν κρυμμένοι την ημέρα στα σημεία που αναφέρθηκαν και εξέρχονται μόνο το βράδυ για αναζήτηση τροφής. Οι κοριοί πλησιάζουν τον άνθρωπο μόνο για να απορροφήσουν αίμα και να τραφούν, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία του από το διοξείδιο του άνθρακα που εκλύει και μετά επιστρέφουν στις θέσεις που κρύβονται. Συνήθως κατά την διάρκεια της ζωής τους χρειάζονται πέντε γεύματα. Η καταπολέμηση τους κρίνεται επιτακτική από ειδικούς απολυμαντές που θα εφαρμόσουν ειδικά εντομοκτόνα.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη