Απολυμάνσεις Νέα Πέραμος

Απολυμάνσεις Νέα Πέραμος – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Νέας Πέραμου.
Και άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Νέα Πέραμος

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον ορισμό “απολύμανση” οι ειδικοί κατανοούν τη στοχευόμενη μείωση των παθογόνων μικροβίων με την χρήση χημικών ουσιών. Μία χημική ουσία ονομάζεται “απολυμαντικό” μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες. Μπορούμε επίσης να πούμε ότι “απολύμανση” είναι η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999% (για τους ιούς κατά 99,99%).
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Στόχος μας είναι το καταναλωτικό κοινό να είναι ικανοποιημένο και να είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που θα προκύψει. Ο γεωπόνος μας είναι εξειδικευμένος πάνω στα έντομα και τα τρωκτικά και άρτια εκπαιδευμένος ώστε να σας προτείνει το καταλληλότερο πρόγραμμα καταπολέμησης κάθε φορά ανάλογα με το παράσιτα και την έκταση της προσβολής. Τα φάρμακα και τα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούνται είναι μη τοξικά, φιλικά προς το περιβάλλον και απολύτως ασφαλή για την υγεία σας αφού έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΕΟΦ.  Τέλος πραγματοποιούμε επαναληπτικές εφαρμογές όπου κριθεί απαραίτητο ενώ εκδίδουμε το νόμιμο πιστοποιητικό απολυμάνσεως κατάλληλο για κάθε υγειονομικό έλεγχο.
Οι αρουραίοι και τα ποντίκια είναι ζώα τα οποία τα συναντάμε πολύ συχνά σε σωρούς από σκουπίδια, φρεάτια, αποθήκες, άυλες και γενικά συμβιώνουν άριστα με τον άνθρωπο αν τους εξασφαλίζει τροφή νερό και κατάλληλο περιβάλλον για αναπαραγωγή.  Έχουν την ικανότητα να τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα να πηδούν να σκαρφαλώνουν και είναι εξαιρετικοί κολυμβητές. Διαθέτουν αδύναμη όραση όμως οι υπόλοιπες αισθήσεις του είναι πολύ οξείες κι τους επιτρέπουν να έχουν πολύ καλή αίσθηση του χώρου στον οποίο βρίσκονται. Ωστόσο μεταφέρουν πολλά βακτήρια και μολύνουν τρόφιμα και το χώρο στον οποίο θα βρεθούν με τα ούρα, τα εκκρίματα την ουρά τους. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτά τα ζώα καθώς θα εντοπίσει της φωλιές και θα τοποθετήσει δωλοματικού σταθμούς.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη