Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Νέας Μάκρης.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Νέα Ερυθραία απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Απολύμανση είναι η εξάλειψη ή μείωση τουλάχιστον 1.000-10.000 φορές του αριθμού των παθογόνων και δυνητικά παθογόνων μικροοργανισμών. Η απολύμανση διαφέρει από την αποστείρωση. Η απολύμανση μπορεί να επιτευχθεί μέσω της εφαρμογής θερμότητας, φωτός, ιόντων μετάλλων, και χημικών ουσιών ενεργής επιφάνειας.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Οι υπηρεσίες μας στοχεύουν στη διατήρηση της υγιεινής του χώρου σας και φυσικά τη διατήρηση της δημόσιας υγείας από τα μικρόβια των ζωικών παρασίτων. Η βάση της εταιρίας είναι οι άνθρωποι της οι οποίο με μεράκι και επαγγελματισμό φέρνουν εις πέρας κάθε αποστολή που θα τους ανατεθεί. Στη βέλτιστη εξυπηρέτηση συμβάλλουν και τα τελευταίες τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε τα οποία βρίσκονται δίπλα σας σε λίγα λεπτά. Όλα αυτά σε εξαιρετικά προσιτές τιμές δίχως έκπτωση στην αποτελεσματικότητα των εργασιών μας. Η εταιρία επίσης διαθέτει γεωπόνο ο οποίος είναι γνώστης των συνηθειών των εντόμων κι των τρωκτικών ώστε ανάλογα με την περίσταση να σχεδιάζει την κατάλληλη θεραπεία με φάρμακα. Όλα τα σκευάσματα  είναι μη τοξικά, ακίνδυνα και οικολογικής σημασίας εγκεκριμένα από το κράτος.
Οι κατσαρίδες είναι ημιμετάβολα έντομα και ο βιολογικός τους κύκλος αποτελείται από το αυγό, τη νύμφη και το τέλειο έντομο. Παρ’ όλο που πολλά είδη έχουν την ικανότητα να πετάξουν, οι κατσαρίδες είναι τυπικά βαδιστικά έντομα και μετακινούνται με μεγάλη ταχύτητα. Τα στοματικά τους μόρια είναι μασητικού τύπου και είναι παμφάγα. Αναζητούν μέρη ζεστά υγρά και σκοτεινά για να αναπαραχθούν και να κάνουν φωλιά όπως βόθροι, φρεάτια κλπ. Είναι κινούμενες βόμβες μικροβίων καθώς πάνω ους παρασιτούν 7 είδη σκουληκιών και κουβαλάνε 33 είδη βακτηρίων εξαιρετικά επικίνδυνα για την δημόσια υγεία. Μια επαγγελματικοί απεντόμωση περιλαμβάνει περιμετρικούς ψεκασμούς με ισχυρό μη τοξικό κατσαριδοκτώνο και τοποθέτηση στα σημεία που συχνάζουν τροφοελκυστικού gel.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη