Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία

Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Νέα Ιωνία

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον όρο απολύμανση εννοούμε τη διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών αλλά όχι των ανθεκτικών μορφών τους με τη χρήση χημικών ουσιών ή φυσικών μεθόδων. Με τις απολυμάνσεις εξαλείφουμε τη μετάδοση λοιμώξεων μέσα στα εργαστήρια ή χώρους, δημοσιά και ιδιωτικά σχόλια, νηπιαγωγεία, καταστήματα κλπ.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Οι τεχνικοί μας μπορούν ανάλογα με την περίπτωση που αντιμετωπίζουν να εφαρμόζουν το καταλληλότερο σκεύασμα  και  όταν το κρίνουν απαραίτητο πραγματοποιούν επαναληπτικές εφαρμογές. Μετά από κάθε εφαρμογή παραδίδουμε το νόμιμο πιστοποιητικό απολυμάνσεως. Ο γεωπόνος της εταιρίας καθορίζει τις φαρμακευτικές ουσίες που χρησιμοποιούνται οι οποίες είναι εγκεκριμένες από τον Ε.Ο.Φ. . Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι δε θα διατρέξει κανένα κίνδυνο η υγεία της οικογένειας σας και των κατοικίδιων σας. Σαν εταιρία μας διακατέχει βαθιά οικολογική συνείδηση για αυτό και όλα μας τα προϊόντα είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
Τα μυρμήγκια είναι οι πλέον συνηθισμένοι επισκέπτες στο σπίτι μας για να βρουν τροφή και νερό . Υπάρχουν χώροι που έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε καθαριότητα όπως οι κουζίνες χώρων εστίασης και η εικόνα εισβολής μυρμηγκιών αποτελεί δυσφήμηση για την επιχείρηση. Το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσει να σας απαλλάξει από τα ενοχλητικά αυτά έντομα απεντόμωση με  ειδικά μυρμιγκοκτονα και τροφοελκυστικά gel τα οποία μεταφέρουν στις φωλιές τους και πεθαίνουν εκεί.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη