Απολυμάνσεις Νέα Ερυθραία

Απολυμάνσεις Νέα Ερυθραία – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Ναύπλιο απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.
Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Νέα Ερυθραία

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Σαν απολύμανση ορίζεται η εξάλειψη ή ο περιορισμός των βλαστικών μορφών των παθογόνων μικροοργανισμών σε αντικείμενα και επιφάνειες, χωρίς να δύναται απαραίτητα να αδρανοποιηθούν οι σπόροι των βακτηρίων . Επιτυγχάνεται με την εφαρμογή χημικών και μηχανικών προϊόντων.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Οι άνθρωποι μας είναι η βάση της επιχείρησης μας και είναι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κατάσταση ανάλογα με το παράσιτα και  την έκταση της εισβολής του. Για αυτό το λόγο φροντίζουμε να τους εκπαιδεύουμε διαρκώς πάνω σε καινοτόμες εφαρμογές. Όλες οι ενέργειες γίνονται με απολυτό επαγγελματισμό κάτω από ασφαλείς συνθήκες. Τα σκεύασμα που χρησιμοποιούμε έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής  Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ  και έτσι είναι σίγουρο ότι δεν θα βλάψουν την υγεία της οικογενείας σας και των κατοικίδιων σας ενώ όλα τα φάρμακα είναι φιλικά προς το περιβάλλον.
Οι κοριοί είναι αιμομυζητικά, σχεδόν άπτερα έντομα και ανήκουν στην οικογένεια Cimicidae, τάξη Hemiptera. Από τα 90 είδη κοριών μόνο 2 είναι παράσιτα του ανθρώπου. Είναι απαραίτητο να αιμομυζήσουν και μπορούν να επιβιώσουν χωρίς τροφή για αρκετούς μήνες, παραμένοντας αδρανή στα κρησφύγετά τους από τα οποία εξέρχονται με την εμφάνιση των ξενιστών στο άμεσο περιβάλλον και κυρίως τις βραδινές ώρες. Είναι παράσιτα σύντομων γευμάτων με επισκέψεις σε ξενιστές που είναι αδρανοποιημένοι κατά την διάρκεια του ύπνου και προσελκύονται από το εκλυόμενο διοξείδιο του άνθρακα από τον εν δυνάμει ξενιστή. Μετά από κάθε αιμομύζηση από το οπίσθιο τμήμα του εντερικού τους σωλήνα αποβάλλουν υπόλοιπα αιμοσφαιρίνης μαύρου χρώματος από τα οποία γίνονται και αντιληπτοί. Για να καταπολεμηθούν απαιτείται απεντόμωση με ειδικά εντομοκτόνα κατάλληλα για κοριούς από επαγγελματίες.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη