Απολυμάνσεις Μπραχάμι

Απολυμάνσεις Μπραχάμι – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Μπραχάμι.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Μπουρνάζι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Μπραχάμι

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον ορισμό “απολύμανση” οι ειδικοί κατανοούν τη στοχευόμενη μείωση των παθογόνων μικροβίων με την χρήση χημικών ουσιών. Μία χημική ουσία ονομάζεται “απολυμαντικό” μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες (για τους ιούς κατά 4 λογαριθμικές μονάδες). Μπορούμε επίσης να πούμε ότι “απολύμανση” είναι η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999% (για τους ιούς κατά 99,99%).
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας που βρίσκονται σε κάθε γωνία της Αθηνά έρχονται στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα σας μέσα σε λίγα λεπτά. Παράλληλα οι τεχνικοί της εταιρείας είναι εξοπλισμένοι με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας  ενώ διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε εργασία τους ανατεθεί. Ο γεωπόνος μας με τις άριστες γνώσεις του πάνω στα ζωικά παράσιτα καθοδηγεί  την ομάδα μας για να ανταπεξέρχονται σε κάθε περίσταση ανάλογα με το παράσιτο και την έκταση της εισβολής. Επιπλέον λειτουργούμε σύμφωνα με τη νομοθεσία του κράτους για αυτό και όλα τα προϊόντα μας είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Ανάπτυξης και τον ΕΟΦ. Οφείλουμε να αναφέρουμε πως σεβόμαστε το περιβάλλον για αυτό και οι ουσίες είναι εντελώς οικολογικές. Διεκπεραιώνονται επαναληπτικές εφαρμογές αν κριθεί απαραίτητο ενώ χορηγείται πιστοποιητικό και φάκελος απολυμάνσεως.
Το μικρό αυτό πλάσμα που ονομάζεται ψύλλος, είναι προσαρμοσμένο απόλυτα με τον παρασιτικό τρόπο ζωής. Το σώμα τους είναι πεπλατυσμένο σε κατακόρυφο επίπεδο και ένα ζεύγος πολύ δυνατών ποδιών που τους επιτρέπει να κάνουν άλματα. Απομυζούν αίμα από ζώα και πτηνά ενώ τσιμπάνε και τον άνθρωπο όταν έρθει σε επαφή με μολυσμένα ζώα.  Οι δυσκολία ανίχνευσης τους έγκειται  στο γεγονός ότι δεν ζουν μόνιμα στο ζώο. Επιτίθενται για να πιουν μόνο αίμα  και στη συνέχεια πηδούν και κρύβονται σε απρόσιτες θέσεις.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη