Απολυμάνσεις Μπουρνάζι

Απολυμάνσεις Μπουρνάζι – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Μπουρναζίου.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Μοσχάτο απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Μπουρνάζι

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Η απολύμανση αφορά στη διαδικασία καταστροφής όλων των μικροοργανισμών που προκαλούν λοιμώξεις σοβαρές για τη δημόσια υγεία με χημικές ή φυσικές μεθόδους από αντικείμενα και επιφάνειες.  Επίσης η απολύμανση είναι συνυφασμένη με την απεντόμωση και τη μυοκτονία.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Το έμπειρο προσωπικό μας λειτουργεί με απόλυτο επαγγελματισμό και φέρνει εις πέρας κάθε αποστολή που θα του ανατεθεί. Φροντίζουμε οι άνθρωποι μας να εκπαιδεύονται και να ενημερώνονται διαρκώς σε νέες τάσεις και τεχνικές καθώς και σε καινοτόμα προϊόντα ενώ αναβαθμίζουμε τα μηχανήματα και τα απολυμαντικά εργαλεία μας ώστε να παραμένετε  όσο περισσότερο ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Φυσικά όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με τις ασυναγώνιστες τιμές μας που αφήνουν πίσω τον ανταγωνισμό αφού γνωρίζουμε τα οικονομικά δεδομένα των εποχών . Τα σκεύασμα που χρησιμοποιούμε έχουν ελέγχει και εγκριθεί από το υπουργείο Αγροτικής  Ανάπτυξης και τον Ε.Ο.Φ  και έτσι είναι σίγουρο πως δεν θα βλάψουν την υγεία της οικογενείας σας και των κατοικίδιων σας ενώ η βαθειά οικολογική συνείδηση της εταιρείας μας είναι ο λόγος  όλα οι δραστικές ουσίες  είναι φιλικές προς το περιβάλλον.
Αναμφίβολα οι αρουραίοι και οι ποντικοί είναι τα ζώα εκείνα που ταλαιπωρούν κυρίως χώρους υγειονομικής σημασίας. Οι αρουραίοι και οι ποντικοί τρέφονται με όλα τα είδη τροφίμων αλλά δείχνουν προτίμηση στα δημητριακά. Οι μαύροι αρουραίοι τρώνε επίσης δημητριακά αλλά παρουσιάζουν προτίμηση για φρούτα και τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε υγρασία. Οι αισθήσεις τους εμφανίζουν ομοιότητες καθώς και τα δύο είδη διαθέτουν ασθενή όραση ενώ η όσφρηση η ακοή και η αφή είναι οξείες και τα καθιστούν ικανά να κυκλοφορούν σε απόλυτο σκοτάδι. Από τα περιττώματα ,τα ούρα τις βλέννες του μεταφέρουν μικρόβια και βακτήρια και μπορούν να μεταδώσουν σοβαρές ασθένειες στον άνθρωπο. Η καταπολέμηση τους γίνεται με τοποθέτηση δωλοματικών σταθμών ενώ πριν τη μυοκτονία γίνεται επιθεώρηση του χώρου.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη