Απολυμάνσεις Μεταμόρφωση

Απολυμάνσεις Μεταμόρφωση – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Μεταξουργείο απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Μεταμόρφωση

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον όρο απολύμανση εννοούμε την ελεγχόμενη μείωση παθογόνων μικροβίων με τη χρήση χημικών ή φυσικών μέσων. Μια ουσία ονομάζεται απολυμαντική μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες και για τους ιούς κατά 4 λογαριθμικές μονάδες και  πρέπει να έχουν έγκριση από τον Ε.Ο.Φ.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η εταιρία μας εξειδικεύεται στις απολυμάνσεις τις απεντομώσεις και τις μυοκτονίες με μοναδικό στόχο την επαγγελματική εξυγίανση κάθε εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.  Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό το οποίο διαθέτει την ετοιμότητα να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε περίσταση και να σας προσφέρει συμβουλές προστασίες και πρόληψης. Ο γεωπόνος μας είναι άριστος γνώστης των ζωικών παρασίτων και επομένως όλα τα θέματα υγειονομικής φύσεως που προκύπτουν να επιδέχονται την κατάλληλη θεραπεία.  Σαν εταιρία μας χαρακτηρίζει η βαθιά περιβαλλοντική συνείδηση για αυτό και όλα μας τα προϊόντα είναι οικολογικά και σέβονται το περιβάλλον ενώ είναι εντελώς ακίνδυνα για την δημόσια υγεία αφού έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Ανάπτυξης και τροφίμων και τον Ε.Ο.Φ. .

Η παρουσία ποντικών ή τρωκτικών  σε ένα χώρο προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες για την υγιεινή του καθώς ρυπαίνουν τα πάντα στο πέρασμα τους. Μολύνουν τα τρόφιμα με τα ούρα, τα περιττώματα τους, τις τρίχες τους υποβαθμίζοντας τα και κάνοντας τα ακατάλληλα για βρώση. Λόγω του ότι κυκλοφορούν μέσα σε υπονόμους βόθρους και φρεάτια κουβαλάνε πολλά βακτήρια και μικρόβια υγειονομικής σημασίας και είναι υπεύθυνα για ασθένειες όπως η σαλμονέλα. Πέρα από τους κινδύνους που εγκυμονούν για την υγεία , προκαλούν υλικές καταστροφές αφού ροκανίζουν τα πάντα (καλώδια, αγωγούς κ.α.) . Η καταπολέμηση τους γίνεται αρχικά με εντοπισμό των κρίσιμων σημείων και κατόπιν με τοποθέτηση δωλοματικών σταθμών και τροφοελκυστικών gel.

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη