Απολυμάνσεις Μελίσσια

Απολυμάνσεις Μελίσσια – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή των Μελισσίων

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Μεγάλο Πεύκο απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Μελίσσια

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Απολύμανση είναι η εφαρμογή, μετά από σχολαστική καθαριότητα, μίας μεθόδου για την καταστροφή συνήθως των περισσοτέρων ή όλων των παθογόνων λοιμωδών ή παρασιτικών παραγόντων με χημικά μέσα. Σε χώρους όπου υπάρχει αυξημένη ροή τόμων , κυρίως κοινόχρηστους, κρίνεται απαραίτητη η διενέργεια απολυμαντικών εφαρμογών από ειδικά συνεργεία .
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Πέρα από εργασίες απολυμάνσεων αναλαμβάνουμε απεντομώσεις  και μυοκτονίες που κρίνονται απαραίτητες για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοση μολυσματικών ασθενειών κυρίως σε χώρους υψηλού συνωστισμού. Για το σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ελέγχου εντομολογικών προσβολών απαιτείται επιθεώρηση και εντοπισμός των πιθανών εστιών ανάπτυξης. Κατόπιν ο γεωπόνος της εταιρίας θα καθορίσει ποια φαρμακευτική ουσία θα χρησιμοποιηθεί ώστε λυθεί οριστικά το θέμα των ενοχλητικών παρασίτων. Οφείλουμε να αναφέρουμε πως τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι άοσμα, δε λεκιάζουν και είναι ασφαλή για χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Επιπλέον σεβόμαστε το περιβάλλον για αυτό και οι ουσίες είναι όλες οικολογικές.
Τα μυρμήγκια μπορούν να παρουσιαστούν ανά πάσα στιγμή σε χώρους όπου υπάρχει ακόμα και η παραμικρή υποψία τροφίμων και δημιουργούν προβλήματα αν φτιάξουν φωλιές. Δε θεωρούνται φορείς παθογόνων μικροοργανισμών η βακτηρίων αλλά προκαλούν ενόχληση διότι υποβαθμίζουν την ποσότητα και την ποιότητα των αγαθών . Η κοινωνία των μυρμηγκιών βασίζεται στον καταμερισμό εργασιών  όπως ανίχνευση τροφής, συλλογή τροφής, προστασία αποικίας κ.α. Τα περισσότερα είδη των μυρμηγκιών αφήνουν χημικά ίχνη στα σημεία που βαδίζουν. Οι χημικές αυτές ουσίες ονομάζονται φερομόνες και βρίσκονται σε μονοπάτια που οδηγούν σε κάποια πηγή τροφής. Για αυτό τον λόγο παρατηρούμε πως τα μυρμήγκια περπατάνε πάντα σε μία νοητή γραμμή είτε βρίσκονται σε μικρούς είτε σε μεγάλους αριθμούς. Η καταπολέμηση τους γίνεται αρχικά με εντοπισμό έκτασης προβλήματος και κατόπιν εφαρμογή εξειδικευμένων εντομοκτόνων υγειονομικής σημασίες αλλά και μη τοξικών gel.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη