Απολυμάνσεις Μαρκόπουλο

Απολυμάνσεις Μαρκόπουλο – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Μαρκόπουλου.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Μαραθώνας απολαμβάνουν τις υπηρεσιές μας.
Με την πλυθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Αγία Βαρβάρα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με τον ορισμό “απολύμανση” οι ειδικοί κατανοούν τη στοχευόμενη μείωση των παθογόνων μικροβίων με την χρήση χημικών ουσιών. Μία χημική ουσία ονομάζεται “απολυμαντικό” μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες . Μπορούμε επίσης να πούμε ότι “απολύμανση” είναι η μείωση των υπαρχόντων μικροβίων κατά 99,999% (για τους ιούς κατά 99,99%).
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Στηριζόμενοι στον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και στην εξειδικευμένη επιστημονική υποστήριξη οι απολυμάνσεις Μαρκόπουλο αναλαμβάνουν μυοκτονίες, απεντομώσεις και απολυμάνσεις με απόλυτη εμπιστοσύνη και υπευθυνότητα. Παράλληλα το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας διαθέτει πολυετή πείρα ώστε να σας λύσεις κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τα ζωικά παράσιτα. . Υπό την επίβλεψη γεωπόνου, η ομάδα μας, όποτε το κρίνει απαραίτητο κάνει επαναληπτικές εφαρμογές ενώ χορηγεί πιστοποιητικά απολυμάνσεως μετά από κάθε εργασία. Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την υγεία σας και το περιβάλλον οφείλουμε να αναφέρουμε πως όλες τα φαρμακευτικά μας σκευάσματα έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων και έχουν ελεγχτεί από τον Ε.Ο.Φ. 
Η ανίχνευση κοριού μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς είναι μικρά σε μέγεθος και είναι σε θέση να κρυφτούν σε μικροσκοπικές ρωγμές και σχισμές. Ωστόσο στοιχεία μετά  από τσίμπημα κοριού μπορούν να βρεθούν στο κρεβάτι και σε στρώματα. Οι ζωντανοί κοριοί αφήνουν συστάδες σκούρο καφέ ή μαύρες κηλίδες αποξηραμένα περιττώματα στις μολυσμένες επιφάνειες. Οι κοριοί αποπνέουν επίσης μια λεπτή, μουχλιασμένη μυρωδιά. Εντοπίζονται κοντά σε σημεία όπου οι άνθρωποι περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου τους, και  τους αρέσει να τρυπώνουν  σε μικρές ρωγμές και κοιλότητες κοντά στο σημείο όπου οι άνθρωποι κοιμούνται για να αναταραχτούν και να κρυφτούν. Η απεντόμωση γίνεται με την εφαρμογή υπολειμματικών εντομοκτόνων σε επιφάνειες από εξειδικευμένο συνεργείο.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη